Idag firar vi 15 magiska år på Origum!

2 min läsning
2020-09-21 14:30

Idag har vi på Origum Distribution den stora lyckan att fira 15-årsjubileum och det är en magisk resa vi gjort tillsammans – och vi glömmer aldrig att den varit möjlig endast tack vare dig som kund eller affärspartner. Vi är så tacksamma för vårt samarbete!

Om det hade hänt mycket förra året vid det här laget är det ingenting emot vad som redan passerat under 2020 – eller för den delen allt spännande som är på gång just nu – och vad som kommer att hända under 2021.

Origum Distribution - 15 år med kunden i fokus

Precis som förra året är vi extra stolta över vårt egenutvecklade Green-sortiment. Inte minst vår snabba och superstabila molntjänst GreenGate Online, som allt fler upptäcker, men även vårt rena och mångsidiga kvittopapper GreenReceipt, tillverkat i Sverige med 100 % grön el från sol-, vind- och vattenkraft. Vi glömmer inte heller vår modulära kundstation GreenSpot, våra GreenLabel-  och GreenTag-etiketter – och senast ut kunddisplayen GreenView. Mer är på gång inom kort, så håll ögonen öppna!

Vi vet redan nu att 2021 kommer att bli ett extraordinärt år för oss. Vi fortsätter att accelerera trots pandemin och förhoppningsvis kommer detta att "smitta av sig" även för dig som kund eller affärspartner. Vi kommer inom kort att erbjuda fler nya affärsdrivande produkter och tjänster i vårt sortiment, men för att kunna göra det behöver vi växa – och det kommer vi att göra på flera spännande sätt den närmaste tiden. I höst kommer vi att starta en liten rekryteringsrunda för att kunna bli fler "Futurister" och till våren är det slutligen dags att flytta in i vår helt skräddarsydda fastighet FuturiumHuset – som just nu byggs här i Arlandastad!

Precis som förra året vill vi ödmjukt fira vårt samarbete och att det enbart är tack vare dig som kund eller affärspartner som vi har möjligheten att fira denna dag. Utan dig skulle Origum Distribution inte existera. Du är den primära anledningen till att vi tillsammans fortsätter vår väg mot framtiden – med nya mål och vetskapen om att vi gör skillnad på riktigt i samhället med vår tekniks fantastiska hjälp – och vår höga ambition att alltid göra vårt allra bästa.

Från hela teamet på Origum Distribution till dig – TACK!

Vårt mål är att lagerhålla och distribuera de bästa produkterna och tillhandahålla de smartaste och effektivaste tjänsterna som tillför värde för dig och dina kunder. Det senaste året är återigen ett bevis på att målet nås, om och om igen. 2021 blir som nämnt ett helt unikt och omvälvande år och vi hoppas innerligt att du också vill fortsätta vägen framåt tillsammans med oss.
 

Berätta för oss vad vi kan göra bättre

Som vanligt hoppas vi att du fortsätter att kontakta oss om allt vi redan gör bra, men framför allt om det vi kan göra bättre. Det kan vara allt från din upplevelse av våra kontaktsätt till produkter eller tjänster som du saknar i vårt sortiment. Du väljer kontaktsätt, vi nås via telefon, mejl, Facebook, LinkedIn, YouTube, Twitter eller via vår chatt på vår webbplats.

Har du vägarna förbi vårt kontor i Arlandastad bjuder vi gärna på en kopp kaffe eller te (just nu dock på 2 meters avstånd...) och diskuterar dina behov och hur vi kan bli ännu bättre på att vara den bästa partnern för dig.

Vårt 16:e år är nu på gång och det kommer att bli makalöst spännande. Vi hörs och ses!
 

Vad gör vi bra och vad kan vi göra bättre?

KONTAKT

Få notifieringar via mejl