Tipro

Modulära, programmerbara tangentbord med funktioner för snabb och effektiv försäljning och administration samt robusta, industriella tangentbord för extremt tuffa miljöer och montage i automater

Modulära tangentbord för effektiv och flexibel inmatning

Genom en mängd olika moduler kan Tipros modulära tangentbordsfamilj FREE skräddarsys för att skapa det perfekta tangentbordet för arbetsplatsen.

Beställ produkter

De modulära tangentborden säkerställer snabbare och effektivare inmatning av data, utbildning av ny eller tillfällig personal i kassor och vid andra driftställen och säkerställer även att risken för felslag minskar markant då många kombinationstryckningar kan lagras i snabbknappar.

På de modulära tangentborden kan varje tangenttopp ges egen färg och text och som grund rekommenderar vi användning av tangentbordstopparna i Origums egen serie GreenKey.

Specifika projekt, idéer eller önskemål?

Kontakta oss på Origum Distribution så hjälper vi dig att hitta bästa möjliga lösning tillsammans med Tipro.
Bild på modulära tangentbord från Tipro

Modulära tangentbord

Tipros modulära tangentbord går att beställa med klassisk QWERTY-layout och ett flertal rader med funktionstangenter, såväl som layout med enbart funktionstangenter. Tangentborden finns i en liten version med 4 x 8 rader, två mellanstorlekar med 8 x 8 rader eller 12 x 8 rader, eller en stor version med 16 x 8 rader. 

Dessa bord med 32, 64, 96 eller 128 singeltangenter kan vidare byggas ihop för att tillsammans skapa ännu större bord, samt även kombineras med olika inmatningsenheter för RFID-läsning, läsare för kort med magnetremsa eller streckkoder eller en säkerhetsmodul i form av en iButton-läsare.

Singeltangenterna kan vidare kombineras till vertikala eller horisontella dubbeltangenter, quadrupeltangenter, ges olika färg och alla toppar kan sedan märkas med identitet om vad tangenten har för funktion.

Vi på Origum Distribution har lång erfarenhet av att programmera tangentbord och koppla rätt funktioner mot en önskad tangentlayout. Kontakta oss om du vill ha tips om vilket tangentbord du bör välja såväl som om du vill ha hjälp med en konfiguration eller integration.

Smarta funktionsmoduler till modulära tangentbord

GreenKey tangentbordstoppar

Till de modulära tangentborden från Tipro rekommenderar vi varmt de fördefinierade tangentbordstopparna i vårt GreenKey-kit, vilka kan förenkla hanteringen, öka produktiviteten och effektivisera funktionsinmatningar.

Utöver GreenKey-tangenterna lagerför vi blinda tangenter, färgade tangenter i svart, grått, gult, rött, grönt och mörkblått, dubbel- och fyrdubbeltangenter, numeriska toppar samt QWERTY-kit för olika språk.

128 tangenter
96 tangenter
64 tangenter
Bild på industritangentbord från Tipro

Industritangentbord

Tipros industritangentbord är extremt tåliga och avsedda att användas i tuffa miljöer. Industritangentborden använder Omrons erkänt starka mekaniska tangentswitchar, vilka är täckta av ett skyddande och präglat polyestermembran som ger god taktil återkoppling vid användning. Ytan är därmed resistent mot damm, fukt, alkohol och hushållsrengöringsmedel (IP40/IP65 enligt ISO-standard EN 60529).

Industritangentborden går att dela in i två grupper – desktop och inbyggnadsversioner. Desktopversionerna, exempelvis K545, K547 och K548 används där ett normalt tangentbord används – men där miljön är mer krävande. Inbyggnadstangentborden är utvecklade för att byggas in i exempelvis kundstationer, kiosker eller självbetjäningsautomater.

Tipro erbjuder programmerbara tangentbord med utmärkt funktion och design, anpassade för tufft klimat och hårt slitage.

Osäker på vilket tangentbord du bör välja?