BarTender by Seagull Scientific

Den kompletta programvaran för att designa, automatisera och hantera etiketter, streckkoder, RFID, flöden och spårbarhet

Mer än 30 års erfarenhet
av etikettering och streckkodsgenerering

BarTender är världens mest betrodda programvara för att skapa och automatisera etiketter, streckkoder, RFID-taggar, plastkort m.m.

Samtidigt som BarTender tillhandahåller oerhört effektiva verktyg för att skapa och designa exempelvis streckkodsetiketter är det den kraftfulla automatiseringen och övervakningen av hela utskriftsprocessen som gör BarTender så värdefull för dess användare.

Beställ BarTender

Specifika projekt, idéer eller önskemål?

Kontakta oss på Origum Distribution så hjälper vi dig att hitta bästa möjliga lösning med BarTender.

Smarta designfunktioner

Välj bland massvis av grundformat och ändra storlek, forma om, lägg till och förändra dem precis så som er verksamhet kräver — eller importera era egna.

Bild som illustrerar att BarTender erbjuder kraftfulla designfunktioner

Smarta mallar

Utnyttja den automatiska potentialen med BarTender för att maximera kraften i dina intelligenta mallar™.

Bild som illustrerar att BarTender erbjuder möjligheten att arbeta med smarta mallar

Fyra kraftfulla mjukvaruversioner

Vilken som passar bäst beror helt på dina behov

BarTender Starter edition

Starter

Perfekt för småföretag och verksamheter som snabbt och enkelt behöver skapa etiketter via dynamiska variabeldata från en databas som Excel- eller CSV-filer

Beställ Starter
BarTender Professional edition

Professional

Det bästa valet för verksamheter och småföretag och behöver RFID-kodning och låter användaren länka innehåll från databaser, kalkylark och andra filer tillsammans med branschledande mallar för mer sofistikerade etikett- och kortdesign

Beställ Professional
BarTender Automation edition

Automation

Idealisk för verksamheter som vill automatisera märkning för att öka hastighet och noggrannhet, varpå Automation tillhandahåller verktyg för att hantera och integrera utskrift av etiketter och dokument i organisationens egna affärssystem

Beställ Automation
BarTender Enterprise edition

Enterprise

Tveklöst bästa valet för större företag exempelvis reglerade industrier eller på flera fysiska platser och behöver styra design och utskrift i en större organisation

Beställ Enterprise

Effektiva på olika sätt

Från enklare uppgifter till avancerad användning i större företag

Professional

Etiketter

Skapa

Intelligenta mallar™ för intuitiv och kraftfull design

Läs data från CSV-filer, databaser och Excel. Enkelt att söka och välj poster för utskrift

Koda RFID-etiketter och smarta kort

Automation

Etiketter
Automatisering

Skapa & automatisera

Skriv automatiskt ut från alla OS, system eller enheter som svar på datatransaktioner och SDK-förfrågningar

Säkra utskriftsmiljön med användar- och grupproller

Övervaka liveutskriftsstatus och visa detaljerad historik för systemanvändning

Enterprise

Etiketter
Automatisering
Systemhantering

Skapa, automatisera & hantera

Skriv ut från alla iOS- eller Android-enheter

Skriv automatiskt ut som svar på webbtjänster via API eller IP-kommunikation

Integrera med SAP och Oracle

Dra fördel av centraliserad systemhantering, webbläsare-till-host-utskrift, centraliserad mallagring med revisionskontroll, elektronisk signaturstöd, full SDK-kontroll, kodning av smarta kort m.m.

Uppgradera med tiden

Uppgradera till de mer kraftfulla versionerna Professional, Automation och Enterprise Edition med tiden då verksamheten får behov av fler smarta funktioner

Bild som visar hur du kan uppgradera BarTender-version när du vill

Utvärdera kostnadsfritt i 30 dagar

Efter installationen kan du omgående skapa och skriva ut professionella etiketter med programmets exklusiva och intelligenta mallar™. Du får även möjligheten att prova flera av de avancerade funktioner som bara finns i Professional, Automation och Enterprise så att du enkelt kan bestämma vilken version du faktiskt lägger en beställning på.

Ladda ner BarTender

Ett värdefullt underhålls- & supportavtal

BarTenders underhålls- och supportavtal är sedan 1 juli 2020 obligatoriskt vid köp av ny mjukvara såväl som vid köp av ytterligare licenser.  Vid varje ny licens, tillkommer numera ett årligt underhålls- och supportavtal, vilket förnyas automatiskt om du som användare inte hör av dig till den återförsäljare som du har köpt mjukvaran eller licensen/licenserna av.

Med underhålls- och support-avtalet får du dock legendarisk support från både BarTender eller Origum Distribution, genom de kanaler som du önskar, på tider som passar dig.

Kostnadsfria uppdateringar

Exempelvis från Bartender 2019 till senaste version, inklusive Service Packs däremellan.

Licenser för fler skrivare

Numera krävs ett giltigt underhållsavtal för att uppgradera antalet skrivare tillgängliga för den befintliga installationen.

Uppgradera utgåvor

Exempelvis från Professional till Automation – och det krävs numera ett giltigt underhållsavtal för att uppgradera till andra utgåvor på detta sätt.

Business is hard. Labeling doesn't have to be.

Produktblad och nyheter

Seagull Scientific har funnits i mer än 30 år och började som en innovatör inom streckkodsindustrin. Med företagets expertis inom streckkoder utvecklade de sin prisbelönta produkt BarTender — och idag är mjukvaran den mest betrodda på marknaden. Med företagets huvudkontor och mjukvaruutveckling i Bellevue, Washington och filialer i Madrid, Taipei och Tokyo, levererar de produkter till mer än 150 länder genom ett globalt nätverk av distributörer och återförsäljare, såsom Origum Distribution. Vi har själva nästan 20 års samarbete med Seagull Scientific bakom oss och klassar oss därför som en av norra Europas allra mest kompetenta och erfarna BarTender-distributör.

Vill du ha hjälp att välja rätt version av BarTender?