Kvittoskrivare utvecklade med innovation och passion 

Star är en av marknadens mest erfarna skrivartillverkare - och har sedan decennier utvecklat och tillverkat kvittoskrivare och andra specialskrivare för små pappersformat, som kompletteras med kassalådor och kunddisplayer för att skapa en optimal kassaplats.

Kvalitet och innovativ design 
Med högsta kvalitet, stor bredd i sortimentet och framåtlutad produktutveckling är idag sortimentet ett av de mest konkurrenskraftiga på marknaden.

Kvittoskrivare ur TSP100-serien från Star
Star logotyp

Genom stor erfarenhet och duktiga medarbetare ligger Star i absoluta frontlinjen när det gäller förståelse för marknadens nya behov inom mobila kassor, webblösningar m.m. Genom utmärkta verktyg är det enkelt för utvecklare att vässa sina lösningar tillsammans med Stars innovativa produkter – vilket skapar en stark och modern kassalösning redo för framtiden.

Om Star
Star är en global tillverkare av POS-hårdvara och har i mer än 30 år levererat effektiva och pålitliga butikslösningar. Företaget ligger i framkant gällande produktinnovation och med ett rykte om kvalitet och tillförlitlighet erbjuder de ett brett utbud av POS-, mPOS-skrivare och tillbehör till dem.

Bloggtips & produktnyheter

Mixa och matcha med vit butiksutrustning

Vitt fungerar i princip i alla tänkbara butiks- och betalningsmiljöer. Kvittoskrivaren TSP143U II ECO passar alla stilmedvetna verksamheter.

LÄS
Ersätt laserskrivaren med en kvittoskrivare från Star

De flesta tror att kvittoskrivare bara används i kassamiljöer där kunder betalar. Här får du 4 tips på hur du kan spara både pengar och tid.

LÄS
Wings hockey

Wings Hockey har insett det stora värdet av produkter som ökar effektiviteten. Just därför har de valt bland annat Star.

LÄS

Snabba utskrifter och lång hållbarhet

Kvittoskrivaren är en mycket viktig komponent i din butiksutrustning. I Sverige är man dessutom enligt lag tvungen att erbjuda en betalande kund ett kvitto. Den senaste generationens kvittoskrivare från Star har alla osedvanligt brett stöd för mobila användare. Drivrutiner och avancerat utvecklarstöd finns numera för bland annat Android och iOS – och tillsammans med ny blåtandsteknik i skrivarna, kan man mycket enkelt koppla sin telefon eller läsplatta till skrivaren.

Har du specifika projekt, idéer eller önskemål – eller är du osäker på vilken kvittoskrivare, kunddisplay eller kassalåda som passar din verksamhet bäst? Kontakta oss på Origum Distribution så hjälper vi dig att hitta bästa möjliga lösning tillsammans med Star – som varit vår partner i flera decennier.

Kvittoskrivare TSP143III med WLAN från Star

Kvittoskrivare TSP143III (WLAN)

Bärbar kvittoskrivare SM-T230i från Star

Bärbar kvittoskrivare SM-S230i

Kombinerad kassalåda och kvittoskrivare mPOP från Star

Kombinerad kassalåda och kvittoskrivare mPOP

Etikettskrivare mC-Print3 från Star

Etikettskrivare mC-Print3

Blixtsnabba kvittoskrivare med många anslutningsmöjligheter

Star täcker alla anslutningsmöjligheter du behöver

Streckkodsläsning och mobilitet

Inspiration från nöjda kunder & användare

Matthew Viragh, ägare av Nitehawk Cinema berättar om sitt helt nya biljettsystem av Filmbot och Star

Matthew Viragh, ägare av Nitehawk Cinema tar sig tid att berätta om företagets helt nya biljettsystem från Filmbot och lite om integrationen och samarbetet med Star.

SE VIDEO
Jeff Schneider, grundare och chef för SuiteRetail och David Reid, CFO i Dylan's Candy Bar, berättar om integrationen av Star-produkter med SuiteRetails POS-programvara i Dylans Candy Bar-butiker

Jeff Schneider, grundare och chef för SuiteRetail och David Reid, CFO i Dylan's Candy Bar, berättar om integrationen av Star-produkter med SuiteRetails POS-programvara i Dylans Candy Bar-butiker.

SE VIDEO

E-guider

Solutions for Printing from Web Browser-Based Applications on iOS, Android and Windows

Lösningar för utskrift från webbläsarbaserade applikationer i iOS, Android och Windows

LÄS
5 Ways Ergonomic mPOS Solutions for Large Retailers Increase Sales and Boost Customer Satisfaction

5 sätt ergonomiska mPOS-lösningar kan öka försäljning och kundnöjdhet

LÄS
Kiosk Printing Solutions

Lösningar för utskrift i kiosker

LÄS
Shadow bar

Har du frågor om kvittoskrivare eller kassalådor?

KONTAKT