GreenView

Tjusig och lättläst kunddisplay för montage på SpacePole-stolpe med anpassningsbar USB-anslutning

Tjusig och lättläst kunddisplay

GreenView är en effektiv kunddisplay i svart design bestående av en teckenbaserad display med 2 rader om 20 tecken, ett DuraTilt-fäste för montage på Ergonomic Solutions SpacePole-stolpar med antingen SP1- (38 mm rördiameter) eller SP2-dimension (45 mm rördiameter), samt en fast monterad, 1,8 meter lång, USB-kabel (typ A).

Unikt för GreenView är även att man vid beställning kan ange önskad längd på kabeln upp till 4,5 meter. Längre än så rekommenderas inte av enligt USB.org, åtminstone inte utan signalförstärkare.

Green är Origum Distributions eget varumärke, där vi, baserat på vår långa erfarenhet, samlar ihop och erbjuder ett sortiment av kompletterande produkter, tillbehör och förbrukningsvaror som inte våra huvudleverantörer tillhandahåller – allt för att göra deras produkter ännu mer attraktiva,  lättare att sälja och installera för våra återförsäljare och ännu enklare och bättre att använda för våra slutkunder.

Kablage döljs snyggt och enkelt i stativets rör

Tack vare Ergonomic Solutions användarvänliga och smarta monteringslösningar är det enkelt att installera GreenView på önskat stativ och på ett snyggt sätt dölja kablaget inuti stolpen. Stativen finns från 120 mm upp till halvmetern för diskmontage och upp till metern höga golvstativ.

Bild på GreenView ur ett sidoperspektiv från höger
Suboptimal kabeldragning
Bild på GreenView ur ett sidoperspektiv från höger utan smart kabeldragning.
Suboptimal kabeldragning
Smart kabeldragning
Bild på kablage draget igenom DuraTilt-fäste och stolpe.

Välj till den stolpe som passar bäst i kassamiljön

Att placera din kunddisplay och övrig kassautrustning i rätt höjd gör att arbetsmiljön blir optimal för medarbetarna – samtidigt som man skall sträva efter att kundupplevelsen blir som allra bäst för kunden eller gästen. GreenView går att montera på alla SpacePole-stolpar med en rördiameter på 38 eller 45 mm, såväl som på armar med samma diameter.

GreenView monterad på
SpacePole 120 mm
GreenView monterad på
SpacePole 200 mm
GreenView monterad på
SpacePole 350 mm
GreenView monterad på SpacePole 200 mm, och den 80 mm lägre stolpen SpacePole 120 mm bredvid
GreenView monterad på SpacePole 350 mm tillsammans med två armar med betalterminal Yomani XR samt kvittoskrivaren Star TSP143III

Gör egna inställningar i GreenView Setup Utility

Med Origum Distributions egenutvecklade programvara, GreenView Setup Utility, säkerställer du enkelt att displayen förstår svenska, samt pratar med rätt port och rätt drivrutin i kassan. GreenView Setup Utility laddas ner från vår webbshop utan kostnad.

Det finns även verktyg för att testa och verifiera GreenView. Du kan även, som i exemplet nedan, skicka två rader text för att testa hur texten ser ut i displayen, för att enkelt undersöka om vissa tecken visas korrekt enligt dina unika inställningar.

Skärmbild på GreenView Setup Utility i Windows

Produktbroschyr

Bild på e-guide – Monteringslösningar som ger valuta för din investering
Monteringslösningar

Monteringslösningar som ger valuta för din investering

Vi har tagit fram GreenView med stöd för SpacePole för att minimera påverkan på kassamiljön och maximera integrationen. Det finns flera andra anledningar till att fundera på hur din IT-utrustning kan användas optimalt i en POS-miljö där kunder ska betala eller på annat sätt interagera med dig eller din obemannade utrustning.

För att att underlätta för dig har vi i en helt kostnadsfri e-guide, samlat 6 goda skäl till att använda SpacePole-stativ från Ergonomic Solutions.

Green är Origums egna varumärke och erbjuder sedan 2005 ett sortiment av kompletterande produkter, tillbehör och förbrukningsvaror som gör våra tillverkares produkter ännu mer attraktiva, lättare att sälja och installera och ännu enklare och bättre att använda.

Har du funderingar om kunddisplayer?