GreenSpot

GreenSpot Mark III är en modulär kundstation för självbetjäning, lika mångsidig som en schweizisk armékniv

Modulär kundstation optimerad för smarta standardkomponenter

GreenSpot Mark III är den senaste versionen av vår unikt designade, modulära kundstation, som du kan modifiera och utrusta i väldigt många olika kombinationer för att på bästa sätt passa just din verksamhet.

Välj att få den utrustad med tangentbord, kvittoskrivare, betalterminal, mängder av olika läsare, biljettskrivare, eller varför inte en plastkortskrivare?

Kundstation, självbetjäningskiosk, kioskautomat eller expresskassa. Kär produkt har många namn. Kundstationen kan komplettera och i vissa fall ersätta säljare såväl som receptionister. Kundstationen kan dessutom användas dygnet runt, året om – och det gör den till en oerhört kostnadseffektiv lösning för rätt verksamhet.

Specifika projekt, idéer eller önskemål?

Kontakta oss på Origum Distribution så hjälper vi dig att hitta bästa möjliga lösning där GreenSpot skapar värde på bästa sätt.
Bild på GreenSpot i en hotellmiljö

En modulär kundstation som GreenSpot brukar användas:

 • i en reception på ett hotell
 • i en serviceinrättning eller ett företag
 • för artikelsökning eller direktköp
 • som kundterminal i en butik, ett gym, en bank eller en tandläkarmottagning
Bild på GreenSpot i en gymmiljö

I många fall är GreenSpot även en utmärkt avlastning vid högtryck för:

 • receptioner eller kassor under in- och utcheckning
 • verksamheter med inpassering
 • biljett- och tidsbokning m.m. på teatrarbiografer, 
  konsertlokaler och gym
 • transportsystem i bussar, flyg och tåg
Bild på GreenSpot och dess tekniska specifikation

Utvecklad för maximal kompabilitet

Det är den mångsidiga topplattan och de unika hornen som gör det möjligt att montera pekdatorer eller pekskärmar av olika storlekar och fabrikat såväl som tillval i form av tangentbord för sök- och registreringstillämpningar, extra etikett-,  biljett- och plastkortskrivare samt betalterminaler från en mängd olika tillverkare. Vi tillhandahåller även en smart hållare för läsare av streckkoder, plastkort med magnetremsa eller streckkoder – eller kontaktlösa kort. Hållaren gör det enkelt att montera dessa läsare på en GreenTouch-skärm.

Rätt fot för rätt underlag

 • bananfoten för rörlig placering eller placering på ömtåliga golv som parkett eller marmor samt
 • njurfoten med skruvhål som gör det möjligt att göra ett väldigt stabilt och säkert montage av GreenSpot

Skapa din egen design från hundratals kombinationer

Tack vare GreenSpots modulära design skapar du enkelt den optimala kundstationen för just dina förutsättningar. Basera designen på din egen kringutrustning – eller välj bland de standardkomponenter som vi både rekommenderar och har optimerat GreenSpot för. Och – voilà – plötsligt har du en oerhört kompetent, ny medarbetare till din verksamhet – som förutom många unika funktioner, i en för er kostnadseffektivt optimerad kombination, sannolikt är marknadens minsta – och därmed mest lättplacerade – kundstation.

Noga utvalda standardkomponenter

Vi har valt ut den bästa och mest funktionella kringutrustningen till GreenSpot. Det är produkter vi lagerför, supporterar, erbjuder service på och som vi även säljer till fristående tillämpningar, stående på en disk eller hängande på en vägg. Du väljer de komponenter som du önskar i din egen design – och vi kan även kika på att integrera ytterligare produkter som det finns behov av.

Läs vår kostnadsfria produktbroschyr, fylld med tips, råd och information

4 bra tips inför beställning av en kundstation.

Green är Origums egna varumärke och erbjuder sedan 2005 ett sortiment av kompletterande produkter, tillbehör och förbrukningsvaror som gör våra tillverkares produkter ännu mer attraktiva, lättare att sälja och installera och ännu enklare och bättre att använda.

Har du funderingar på hur du kan konfigurera en kundstation?