GreenTag

Etiketter, taggar och biljetter av högsta kvalitet för märkning av hyllkanter samt användning i besökssystem och inpassering

Etiketter, taggar och biljetter av högsta kvalitet

GreenTag Premium är etiketter, taggar och biljetter av premiumkvalitet, utvecklade för optimal märkning och visuell identifiering och visning av information på hyllkanter samt besöksbrickor och biljetter. Produktserien består av:

  • GreenTag Premium Shelf
  • GreenTag Premium Ticket

GreenTag Premium Shelf

Vi lagerför ett brett sortiment av helt unika etiketter, skräddarsydda för flera olika typer av verksamheter, vilka normalt är lagervaror. Trots det dyker det hela tiden upp  behov av en etikett i ett format eller ett material som inte är med i vårt sortiment. Vi tar då fram en ny artikel, vilken ofta blir en beställningsprodukt, men, ibland är den så allmänt efterfrågad att det blir en lagerprodukt. Nedan finns exempel på några sådana produkter. Kontakta oss så utvecklar vi det du behöver.

Rekommenderas till

G
DT4x-serien (direkttermo)
G
RT700-serien (termotransfer)
Z
GK420-serien

GreenTag Premium Ticket

Produkter för besöksbrickor och biljetter med eller utan kontrollremsa. Kontrollremsan har en perforering 25 mm från kanten.  Två "bryggor" sammanhåller biljetterna, ca 2 mm avstånd mellan biljetterna för mellanrumssensor för enkel delning.

De mindre biljetterna finns som taggar utan klister för både mellanrumssensor och black-mark-sensor – samt som etikett med ett milt klister som funkar bra på kläder för olika besöksapplikationer där korthållare ej används.

Kom ihåg att komplettera med hållare för era besöksbrickor. Läs mer om detta i vår bloggpost Så håller du reda på kort och nycklar.

Rekommenderas till

G
DT2x
Z
ZD410D-serien

Bloggtips och produktnyheter

Skillnaden mellan direkttermo (DT) och termotransfer (TT)

Skillnaden mellan direkttermo (DT) och termotransfer (TT)

2020-04-23 15:13 3 minuters läsning
Gör miljö och användare av kvittopapper en tjänst: använd GreenReceipt
GreenReceipt finns i flera olika nyanser som passar perfekt till olika tillfällen under året

Gör miljö och användare av kvittopapper en tjänst: använd GreenReceipt

2017-03-07 07:30 3 minuters läsning
Mest populära bloggposterna 2019
mest-populara-bloggposterna-2019

Mest populära bloggposterna 2019

2019-12-11 15:18 2 minuters läsning
Green är Origums egna varumärke och erbjuder sedan 2005 ett sortiment av kompletterande produkter, tillbehör och förbrukningsvaror som gör våra tillverkares produkter ännu mer attraktiva, lättare att sälja och installera och ännu enklare och bättre att använda.

Funderar du på vilken typ av etiketter eller biljetter du bör välja?