Vår framgång bygger på goda relationer

Kompetens och erfarenhet är något som byggs upp under lång tid  liksom vänskap, partnerskap och affärsrelationer. Efter snart 25 år i branschen bestämde vi oss för att tillsammans grunda ett eget bolag  Origum Distribution AB. Johan Hemström och Urban Evers gjorde därmed sitt livs satsning  och vi är övertygade om att rätt insats så småningom ger en välförtjänt framgång.

Vi samlar vår branschkunskap och skapar ett bolag som blir offensivt, inspirerande, kreativt och professionellt  som bygger förtroendeskapande, framgångsrika och långsiktiga affärsrelationer  med personligt engagemang i centrum. Det skall vara kul att göra affärer med oss  och lika roligt att jobba hos oss!

I Origum Distribution AB samlar vi några av branschens absolut bästa tillverkare. Vi har mycket noggrant valt ut de leverantörer som har den bästa kanalstrategin, den bästa affärslogiken, de bästa produkterna, de bästa, starkaste och mest flexibla organisationerna samt varumärken som ger både oss och våra partners de bästa förutsättningarna som finns för att lyckas.

Origum Distribution AB är en renodlad distributör som endast säljer via partners. Vi fokuserar vår verksamhet på Sverige, men har hela Norden som arbetsområde. Vi har ett mycket kraftfullt och utvecklingsbart affärssystem i ryggen  som vi hoppas blir den informations- och affärsportal som snabbt ger all information som krävs i det dagliga arbetet. Vårt logistikcenter ser till att produkter kommer dit de skall på utlovad tid och vårt personliga engagemang och energi kommer vi att använda för att bygga nya affärer tillsammans med våra partners.

Vill du veta mer? Kontakta oss gärna!

KONTAKT