Vår framgång bygger på goda relationer

Kompetens och erfarenhet är något som byggs upp under lång tid – liksom vänskap, partnerskap och affärsrelationer. Efter mer än 30 år i branschen bestämde sig Johan Hemström och Urban Evers för att göra sitt livs satsning genom att starta Origum Distribution AB. Vår övertygelse om att rätt insats så småningom ger en välförtjänt framgång, har visat sig stämma.

Origum Distribution - 14 år med kunden i fokus

Vi samlar sedan dess vår branschkunskap och skapade ett bolag som är offensivt, inspirerande, kreativt och professionellt – som bygger förtroendeskapande, framgångsrika och långsiktiga affärsrelationer – med personligt engagemang i centrum. Det skall vara kul att göra affärer med oss – och lika roligt att jobba i teamet hos oss!
 

Branschens bästa tillverkares produkter och tjänster

I Origum Distribution AB samlar vi några av branschens absolut bästa tillverkare. Vi har mycket noggrant valt ut de leverantörer som har den bästa kanalstrategin, den bästa affärslogiken, de bästa produkterna, de bästa, starkaste och mest flexibla organisationerna samt varumärken som ger både oss och våra partners de bästa förutsättningarna som finns för att lyckas. Ett flertal av de produkter som vi omsorgsfullt har valt ut, är dessutom belönade med designpris och är högt uppskattade av de som använder dem.

Good Design och Red Dot Design Award

Origum Distribution AB är en renodlad distributör som endast säljer via partners. Vi fokuserar vår verksamhet på Sverige, men har hela Norden som arbetsområde. Vi har ett mycket kraftfullt och utvecklingsbart affärssystem i ryggen – som vi hoppas blir den informations- och affärsportal som snabbt ger all information som krävs i det dagliga arbetet. Vårt logistikcenter ser till att produkter kommer dit de skall på utlovad tid och vårt personliga engagemang och energi kommer vi att använda för att bygga nya affärer tillsammans med våra partners.

Streckkod

Vill du veta mer? Kontakta oss gärna!

KONTAKT