GreenKey

Tangenttoppar med förtryckta funktioner för snabb och effektiv försäljning och hantering

Öka produktiviteten med smarta fördefinierade tangenttoppar

GreenKey är en uppsättning av totalt 99 förtryckta tangenttoppar i allt från enkla tangenter till dubbel- och fyrdubbeltoppar i olika färger – alla med med fördefinierade funktioner såsom TOTAL, ENTER, RETUR, RABATT, avsedda för kassatillämpningar.

Jobba smartare med standardisering

Tangenttopparna från Green passar perfekt i modulära tangentbord som exempelvis Tipro och gör att du kan arbeta snabbare, smartare och mer effektivt.

Med GreenKey kan du standardisera din kassamiljö och med de fysiska knapparna är det enkelt att träna ny personal, undvika felslag och du kan styra processer och kassafunktioner på ett effektivt sätt.

Viktig funktion i svenska kärnkraftverk

I flera av kontrollrummen i svenska kärnkraftverk används speciellt framtagna tangentbord från Tipros modulära tangentbordsfamilj FREE. Vi på Origum Distribution skapat tangenttoppar med speciellt tryck unikt för denna användning samt utvecklat funktionsfiler (.LAY) där varje tangent kan ha upp till fyra funktioner, vilka man kan konfigurera olika styrsekvenser för de kommandon man önskar använda.

Tangenttoppar som gör kassahantering snabb, säkert och enkel

Tangenttopparna passar perfekt och kan med fördel kompletteras med ytterligare tangenter och läsare från Tipro. Med GreenKey kan du skapa exakt den funktionalitet och tangentlayout du önskar på ett fysiskt tangentbord med mekaniska brytare.

  • Grundtangenter för montage av singeltopparna ingår i valt tangentbord
  • Grundtangenter för montage av dubbel- och fyrdubbeltopparna ingår i GreenKey-paketet
Green är Origums egna varumärke och erbjuder sedan 2005 ett sortiment av kompletterande produkter, tillbehör och förbrukningsvaror som gör våra tillverkares produkter ännu mer attraktiva, lättare att sälja och installera och ännu enklare och bättre att använda.

Har du frågor om tangenttoppar eller tangentbord?