Honeywell

Effektivisera ditt arbete med hjälp av snabba streckkodsläsare med maximal precision och intelligenta handdatorer

Effektivisera logistik och inhämtning av viktig information

Det finns fler än 200 streckkodstyper i världen, men du känner troligen främst till det Europeiska (och numera globala) systemet EAN (European Article Number) samt det amerikanska UPC (Universal Product Code) – som är tryckta på de flesta produktförpackningar. Idag används dessutom QR-koder nästan överallt.

Beställ produkter

Effektiva streckkodsläsare och handdatorer

Ökad produktivitet och omsättning

1934 uppfann John T. Kermode streckkoden i sitt laboratorium på Cleveland Gas and Electric Company i ett försök att automatisera sorteringen av fakturor. Sedan dess har användningen exploderat och du hittar streckkoder av olika slag praktiskt taget överallt. Streckkoder och dess användning sammanfattas ofta under benämningen Auto ID. Informationen i streckkoder – och nu även QR-koder (som ju inte består av streck utan av små punkter), kan läsas och behandlas på oändligt många sätt. Endast kreativiteten sätter gränser (och dåliga läsare såklart).

Sortimentet från Honeywell kännetecknas av hög stryktålighet utan att god ergonomi och innovativ design glöms bort. Läsare ur samma familj finns monterade i alla produkter, vilket medför att, oavsett hur man skall läsa en kod – och vilka speciella krav man har på läsningen – kan den hanteras och konfigureras på samma sätt inom hela sortimentet, oberoende av formfaktor och externa parametrar. Honeywell tillverkar även truckdatorer och skrivare för etiketter.

qr-kod-honeywell-varumarkessida

Specifika projekt, idéer eller önskemål?

Kontakta oss på Origum Distribution så hjälper vi dig att hitta bästa möjliga lösning tillsammans med Honeywell.

Produktnyheter och kunskap

Androids intåg på handdatormarknaden fullbordat
android-ersatter-windows-mobile-banner

Androids intåg på handdatormarknaden fullbordat

2019-12-06 15:05 8 minuters läsning
Så fungerar en handhållen streckkodsläsare utan batteri
Xenon 1902g BF är en mobil, handhållen streckkodsläsare, helt utan kablar och batteri. Istället förses streckkodsläsaren med energi från en superkondensator, vilket medför många och stora fördelar.

Så fungerar en handhållen streckkodsläsare utan batteri

2017-10-17 13:12 2 minuters läsning
Så tar du hand om din IT-utrustning

Så tar du hand om din IT-utrustning

2020-05-29 14:26 12 minuters läsning
Röststyrning förändrar kundresan
E-Commerce + Shop Tech 2018-banner

Röststyrning förändrar kundresan

2018-05-03 09:00 3 minuters läsning

Så knyter Honeywell samman produkter och tjänster

Inspiration från nöjda kunder och användare

Honeywell är en världsledande tillverkare av snabba streckkodsläsare med hög precision, men även av kraftfulla och smidiga handdatorer Företaget både utvecklar och tillverkar lösningar som förbättrar livskvaliteten för människor runt om i världen men även produkter som genererar ren energi samt ökar säkerhet och trygghet så att människor kan kontakta, kommunicera och samarbeta med varandra – med maximal produktivitet. Företagets historia går så långt tillbaka som år 1885 och det finns representerat på 1 250 platser i 70 länder.

Har du frågor om streckkodsläsare eller handdatorer?