Effektivisera logistik och inhämtning av information

Det finns fler än 200 streckkodstyper i världen, men du känner troligen främst till det Europeiska (och numera globala) systemet EAN (European Article Number) samt det amerikanska UPC (Universal Product Code) – som är tryckta på de flesta produktförpackningar. Idag används dessutom QR-koder nästan överallt.

Honeywell är en världsledande tillverkare av snabba streckkodsläsare med hög precision, men även av kraftfulla och smidiga handdatorer.

Honeywell streckkodsläsare Xenon 1902g BF
Honeywell logotyp

Honeywell både utvecklar och tillverkar lösningar som förbättrar livskvaliteten för människor runt om i världen. Produkter som genererar ren energi och produkter som ökar säkerhet och trygghet så att människor kan kontakta, kommunicera och samarbeta med varandra – med maximal produktivitet. Företagets historia går så långt tillbaka som år 1885 och det finns representerat på 1250 platser i 70 länder. De produkter Origum säljer är en bråkdel av Honeywells sortiment, men för oss en mycket viktig del.

Bloggtips & produktnyheter

Honeywell streckkodsläsare Xenon 1902g BF

Xenon 1902g BF är en handhållen streckkodsläsare som saknar batteri. Vi förklarar fördelarna med superkonduktortekniken.

LÄS
Shop Tech 2018

Om du vill att ditt företag ska växa, är rådet från Max Amordeluso från Amazon att minska friktionen i kundresan både för nuvarande och framtida kunder.

LÄS
Mixa och matcha med vita produkter

Vitt fungerar i alla tänkbara butiks- och betalmiljöer. Låt oss inspirera dig med ett par bilder på produktkombinationer vi gillar.

LÄS
Wings hockey

Wings Hockey har insett det stora värdet av produkter som ökar effektiviteten. Just därför har de valt bland annat Honeywell.

LÄS

Öka din verksamhets produktivitet och omsättning

QR-kod för den nyfikne1934 uppfann John T. Kermode streckkoden i sitt laboratorium på Cleveland Gas and Electric Company i ett försök att automatisera sorteringen av fakturor. Sedan dess har användningen exploderat och du hittar streckkoder av olika slag praktiskt taget överallt. Streckkoder och dess användning sammanfattas ofta under benämningen Auto ID. Informationen i streckkoder – och nu även QR-koder (som ju inte består av streck utan av små punkter), kan läsas och behandlas på oändligt många sätt. Endast kreativiteten sätter gränser (och dåliga läsare såklart).

Sortimentet från Honeywell kännetecknas av hög stryktålighet utan att god ergonomi och innovativ design glöms bort. Läsare ur samma familj finns monterade i alla produkter, vilket medför att, oavsett hur man skall läsa en kod – och vilka speciella krav man har på läsningen – kan den hanteras och konfigureras på samma sätt inom hela sortimentet, oberoende av formfaktor och externa parametrar. Honeywell tillverkar även truckdatorer och skrivare för etiketter.

Har du specifika projekt, idéer eller önskemål – eller är du osäker på vilken streckkodsläsare eller handdator som passar din verksamhet bäst? Kontakta oss på Origum Distribution så hjälper vi dig att hitta bästa möjliga lösning tillsammans med Honeywell.

Vuquest 3320g streckkodsläsare från Honeywell

Xenon 1902g streckkodsläsare

Voyager 1452g streckkodsläsare från Honeywell

Voyager 1452g streckkodsläsare

Genesis 7580g vit streckkodsläsare från Honeywell

Genesis 7580g streckkodsläsare

Streckkodsläsare Granit 1980iFR

Granit 1980iFR streckkodsläsare

CK65 handdator från Honeywell

CK65 handdator

ScanPal EDA51 handdator från Honeywell

ScanPal EDA51 handdator

ScanPal EDA60 handdator från Honeywell

ScanPal EDA60 handdator

Dolphin CN80 handdator från Honeywell

Dolphin CN80 handdator

Streckkodsläsare och mobilitet från Honeywell

Så knyter Honeywell samman produkter och tjänster

Streckkodsläsning och mobilitet

Inspiration från nöjda kunder & användare

Marks & Spencer använder handdatorn Dolphin 75e

Marks & Spencer har 950 butiker och stor omsättning av produkter. Butikskedjan valde handdatorn Dolphin 75e bland annat för dess utmärkta batteritid och formidabla skannerteknik.

SE VIDEO
Sjukhuset Hermann Medical använder både streckkodsläsare och handdatorer från Honeywell

På sjukhus är det kritiskt att patienter både blir identifierade korrekt och att de får rätt läkemedel. Memorial Hermann valde produkter från Honeywell då de på fullgott sätt löste dessa utmaningar.

SE VIDEO

White papers & rapporter

Mobile Coupon Return on Investment

Tema: ROI på mobila kuponger

LÄS
Tough choice: rugged or consumer?

Tema: Stöttålig eller normal produkt

LÄS
How mobile engagement is reinventing brick and mortar retail

Tema: Mobilitet och effektivitet i handeln

LÄS
Shadow bar

Har du frågor om streckkodsläsare eller handdatorer?

KONTAKT