Vinnande varumärken

Rätt utrustning maximerar din affärsnytta

Vi vet hur viktigt det är att välja rätt produkter och lösningar, främst för att det är viktigt att få ut maximal nytta när den används, samtidigt som sakerna bara ska fungera. Dessutom vet vi att förutsättningarna skiljer sig åt mellan olika branscher och företag.

Elcom är en väletablerad slovakisk tillverkare med egen utveckling och tillverkning av kassaregister den cool design i Europa – med stor erfarenhet från nationella kassalagsimplementationer. Origum Distribution är generalagent för Elcom i Sverige sedan 2009 och har anpassat kassaregister för användning med CleanCash®-kontrollenheter.

Beställ produkter från Elcom

Kassaregister
Euro-50 Mini

Kassaregister
Euro-2100

Elo Touch Systems är ett marknadsledande teknikföretag från USA med flertalet patent och som bygger några av marknadens absolut bästa pekskärmar och pekdatorer baserat på sju olika pekteknologier.

Beställ produkter från Elo
Elo 3202L Touchscreen Signage Display från Elo

Pekskärm
Elo 3202L Touchscreen Signage Display

Pekskärm
1590L 15” Open Frame Touchscreen

Ergonomic Solutions Med fler än 7 miljoner installerade SpacePole™-stativ är Ergonomic Solutions världsledande i branschen. SpacePole erbjuds i ett flertal monteringslösningar för IT-utrustning i både fast såväl som och mobil miljö.

Till Ergonomic Solutions sida

Stativ
X-Frame till iPad

Stativ
Komplett stolpe med flerledad arm

Evolis har sedan år 2000 både utvecklat och tillverkat ett omfattande produktutbud av plastkortlösningar. Företaget är rankat som en global marknadsledare och företagets kompetens är erkänd av både systemintegratörer och användare runtom i världen.

Till Evolis sida

Plastkortskrivare
Primacy 2

Plastkortskrivare
Badgy200

Godex är ett ingenjörsföretag som har specialiserat sig på att designa och producera extremt prisvärda och industriledande streckkodsprodukter. Origum Distribution är generalagent för dessa högklassiga produkter, med många nöjda användare.

Till Godex sida

Etikettskrivare
DT4x

Etikettskrivare
ZX420i

Green är Origum Distributions egna varumärke och erbjuder sedan 2005 ett sortiment av kompletterande produkter, tillbehör och förbrukningsvaror som gör våra tillverkares produkter ännu mer attraktiva, lättare att sälja och installera och ännu enklare och bättre att använda.

Till sidan för Green

Molntjänst för kontrollenheter
GreenGate Online

Kvittopapper
GreenReceipt Premium

Honeywell tillverkar streckkodsläsare, handdatorer och truckdatorer med hög stryktålighet, utmärkt ergonomi och innovativ design. Företagets Adaptus-teknik ligger i den absoluta framkanten för streckkodsläsning och då samma läsare finns i de flesta av Honeywells produkter går det fritt att välja formfaktor och slagtålighet helt baserat på driftmiljön.

Till Honeywells sida

Streckkodsläsare
Granit 1981i

Streckkodsläsare
Genesis 7580g

ID TECH är en amerikansk tillverkare av kortläsare och kassatangentbord. De erbjuder extremt tåliga och pålitliga kortläsare med god design och mycket hög användarvänlighet.

Beställ produkter från ID TECH

Magnetkortläsare
Omni Mag/Bar

Magnetkortläsare
MiniMag™ Duo

Posbank är ett kvalitativt och innovativt teknikföretag från Korea som tillverkar spännande kassahårdvara med utmärkt design och funktion som få andra tillverkare kan mäta sig med.

Till Posbanks sida

Pekdator
Apexa® GW

Pekdator
DCR™ x86

Retail Innovation är en svensk tillverkare av CleanCash®-kontrollenheter.

Beställ från Retail Innovation

Kontrollenhet
CleanCash® MultiUser Typ C1

Kontrollenhetstillbehör
CleanRack

Produkter från Roline är utvecklade för professionella användare och skiljer sig avsevärt i kvalitet jämfört med konkurrerande IT-produkter. De kompletterar andra IT-enheter på ett utmärkt sätt och är idealiska för användning i industriell miljö där höga krav på prestanda och livslängd är avgörande.

Till Rolines sida

USB-kabel (MFi-certifierad)
Type C – Lightning

Väggfäste (VESA-kompatibel)
Small/medium med extra lång arm

Seagull Scientific är en oomstridd mästare med etikettmjukvaran BarTender. De utvecklar dessutom marknadens bästa Windows-drivrutiner för såväl etikett som plastkortskrivare.

Till BarTenders sida

Etikettmjukvara
BarTender Starter Edition

Etikettmjukvara
BarTender Professional Edition

Sogedex Accessories är en vass tillverkare av plastkortstillbehör. De har en stor variation och innovativ design bland sina produkter. Företaget ägs av plastkortstillverkaren Evolis.

Beställ Sogedex Accessories

Korttillbehör
Lanyards

Korthållare
IDP 64

Star är marknadens ledande tillverkare av kvittoskrivare. Japansk precision och tradition, kryddat med enorm mjukvaruambition och stor kunskap om den europeiska marknaden och dess behov.

Till sidan för Star

Kvittoskrivare
mC-Print3

Mobil kvittoskrivare
SM-200L

Tipro erbjuder programmerbara tangentbord med utmärkt funktion och design, anpassade för tufft klimat och hårt slitage.

Till sidan för Tipro

Tangentbordsmodul
128 knappar och QWERTY-layout

Industritangentbord
K847

Verifone är en av världsledarna på betalningslösningar. I mer än 150 länder världen över har de skapat betalningslösningar för alla sorters miljöer – från mindre butiker och obemannade automater till stora internationella butikskoncerner och e-handel.

Beställ produkter från Verifone

Betalterminal
Yomani XRP

Betalterminal
VX 680 GPRS

Zebra är en av marknadsledarna inom skrivare för streckkodsetiketter, som ständigt satsar hårt i nya riktningar för att ge dig som användare ett övertag i konkurrensen.

Till Zebras sida

Etikettskrivare
ZD420D

Etikettskrivare
ZT230

Låt oss prata om spännande affärsmöjligheter!