Rätt utrustning maximerar din affärsnytta

Vi vet hur viktigt det är att välja rätt produkter och lösningar, främst för att det är viktigt att få ut maximal nytta när den används, samtidigt som sakerna bara ska fungera. Dessutom vet vi att förutsättningarna skiljer sig åt mellan olika branscher och företag.

Klicka på varumärkets logotyp nedan för att komma till just den tillverkarens artiklar eller besök vår webbshop.

Elcom

Elcom

Elcom är en väletablerad slovakisk tillverkare med egen utveckling och tillverkning av kassaregister den cool design i Europa – med stor erfarenhet från nationella kassalagsimplementationer. Origum är generalagent för Elcom i Sverige sedan 2009 och har anpassat kassaregister för användning med CleanCash kontrollenheter.

Elo

Elo

Elo Touch Systems är ett marknadsledande teknikföretag från USA med flertalet patent och som bygger några av marknadens absolut bästa pekskärmar och pekdatorer baserat på sju olika pekteknologier.

Ergonomic Solutions

Ergonomic Solutions

Ergonomic Solutions Med fler än 7 miljoner installerade SpacePole™-stativ är Ergonomic Solutions världsledande i branschen. SpacePole erbjuds i ett flertal monteringslösningar för IT-utrustning i både fast såväl som och mobil miljö.

Evolis

Evolis

Evolis har sedan år 2000 både utvecklat och tillverkat ett omfattande produktutbud av plastkortlösningar. Företaget är rankat som en global marknadsledare och företagets kompetens är erkänd av både systemintegratörer och användare runtom i världen.

Godex

Godex

Godex är ett ingenjörsföretag som har specialiserat sig på att designa och producera extremt prisvärda och industriledande streckkodsprodukter. Origum är generalagent för dessa högklassiga produkter med många nöjda användare.

Green

Green

Green är Origums egna varumärke och erbjuder sedan 2005 ett sortiment av kompletterande produkter, tillbehör och förbrukningsvaror som gör våra tillverkares produkter ännu mer attraktiva, lättare att sälja och installera och ännu enklare och bättre att använda.

Honeywell

Honeywell

Honeywell tillverkar streckkodsläsare, handdatorer och truckdatorer med hög stryktålighet, utmärkt ergonomi och innovativ design. Företagets Adaptus-teknik ligger i den absoluta framkanten för streckkodsläsning och då samma läsare finns i de flesta av Honeywells produkter går det fritt att välja formfaktor och slagtålighet helt baserat på driftmiljön.

ID TECH

ID TECH

ID TECH är en amerikansk tillverkare av kortläsare och kassatangentbord. De erbjuder extremt tåliga och pålitliga kortläsare med god design och mycket hög användarvänlighet.

Posbank

Posbank

Posbank är ett kvalitativt och innovativt teknikföretag från Korea som tillverkar spännande kassahårdvara med utmärkt design och funktion som få andra tillverkare kan mäta sig med.

Retail Innovation

Retail Innovation

Retail Innovation är en svensk tillverkare av CleanCash®-kontrollenheter.

BarTender by Seagull Scientific

BarTender by Seagull Scientific

Seagull Scientific är en oomstridd mästare med etikettmjukvaran Bartender. De utvecklar dessutom marknadens bästa Windows-drivrutiner för såväl etikett som plastkortskrivare.

Sogedex Accessories

Sogedex Accessories

Sogedex Accessories är en vass tillverkare av plastkortstillbehör. De har en stor variation och innovativ design bland sina produkter. Företaget ägs av plastkortstillverkaren Evolis.

Star

Star

Star är marknadens ledande tillverkare av kvittoskrivare. Japansk precision och tradition, kryddat med enorm mjukvaruambition och stor kunskap om den europeiska marknaden och dess behov.

Tipro

Tipro

Tipro erbjuder programmerbara tangentbord med utmärkt funktion och design, anpassade för tufft klimat och hårt slitage.

Verifone

Verifone

Verifone är en av världsledarna på betalningslösningar. I mer än 150 länder världen över har de skapat betalningslösningar för alla sorters miljöer – från mindre butiker och obemannade automater till stora internationella butikskoncerner och e-handel.

Zebra

Zebra

Zebra är en av marknadsledarna inom skrivare för streckkodsetiketter, som ständigt satsar hårt i nya riktningar för att ge dig som användare ett övertag i konkurrensen.

Streckkod

Söker du en specifik produkt eller lösning?

KONTAKT