Följ med oss på vår framgångsresa

Vi är ett tight team som ständigt söker efter nya fantastiska medarbetare. Hos oss tar vi hand om varandra och ser till att alla utmanas och växer i takt med att företaget gör detsamma. Du behöver inte kunna allt redan första dagen, men vi ser gärna att du har ambitioner och att du är villig att lära dig – både vid misstag och i framgång. Gemensamt är dock att vi vill skapa bästa möjliga förutsättningar för våra kunder.

Hör gärna av dig, för vi vill höra vad du vill bidra med!

KONTAKT

Pingis varje lunch. Game on!

Vi lirar pingis luncherna ibland. Game on!

Vårt senaste stjärnskott

Robert Wernersson

Var arbetade du tidigare?Robert Wernersson
– Jag arbetade på Nets som logistikmedarbetare, där jag främst hantering av in- och utleveranser. I det ingick konfigurering och felsökning av betalterminaler.

Vad ser du fram emot i din nya roll?
– Tjänsten är snarlik den jag hade på Nets, men det tillkommer även ett flertal tekniska uppgifter. Jag ser även fram emot är att sätta mig in i verksamheten och att lära mig mer om distributörsbranschen.

Vad kommer du att fokusera på först?
– Företagets rutiner är prioriterat. Samtidigt kommer jag att gå en truckförarutbildning för att kunna hantera lastning och lagring på hög höjd. När det är på plats ligger fokus på att lära mig mer om produkterna och hur de fungerar.

Vad gör du på AFK (på fritiden)?
– Jag umgås mycket med mina vänner. Tillsammans brukar vi spela sällskapsspel, datorspel (FPS och strategi) och frisbeegolf. Annars tittar jag mycket på filmer och serier.

Aktuella tjänster

Vi växer nu snabbt och vi söker ständigt nya kollegor inom följande områden:

  • Systemutveckling

  • Försäljning

  • Logistik / supply chain management

   
Streckkod

Har du frågor om våra produkter eller tjänster?

KONTAKT