Anpassade för Unifaun Online

Etikettskrivaren DT4x från Godex är det perfekta och mest kostnadseffektiva valet för dig som dagligen skriver ut STE transportetiketter via Unifaun Online. Den är liten, snabb, skriver ut högkvalitativa utskrifter och erbjuder över tid mycket lång livslängd med minimala driftavbrott och servicebehov. Den använder sig av direkttermo-teknik, vilket gör att den inte behöver något färgband.

Beroende på hur många etiketter du skriver ut i snitt per dag, rekommenderar vi olika modeller, varav DT4x är den minsta och enklaste, men likväl mycket kompetenta, ingångsmodellen:

Beroende på hur många etiketter du skriver ut i snitt, rekommenderar vi olika modeller av etikettskrivare från Godex

Etikettskrivare DT4x från Godex

Etikettskrivaren DT4x från Godex är idag den mest populära och mest beställda etikettskrivaren i vårt sortiment

Etiketter för olika användningsområden

GreenLabel transportetikett, 105 x 220 mm, 300 etiketter/rulleDet finns olika typer av etiketter – men etiketter anpassade för Unifaun Online är alltid av direkttermotyp. Det innebär att inget färgband behövs i skrivarna, vilka därmed kan göras lite billigare och enklare, samtidigt som påfyllning i skrivaren går snabbare då utskriften görs direkt på etiketten.

De vanligaste rullarna med transportetiketter rymmer 300 etiketter och har formatet 105 x 220 mm. Det finns även etiketter i det klassiska formatet 105 x 251 mm, då 250 etiketter per rulle.

Vill du istället ha en förpackning med större kapacitet finns ovanstående modeller även på vikark i kartong. Dessa kartonger innehåller 2 000 etiketter och placeras normalt bakom skrivaren på bänken, eller på golvet under skrivaren – varpå inmatning sker genom en slits på baksidan av skrivaren. I dessa förpackningar finns etiketten med formatet 105 x 251 både med och utan den lilla avtagbara kvittensetiketten. Även 105 x 220 finns på vikark i kartong.
 

Så beställer du

Tillsammans med en av våra återförsäljare eller systemleverantörer hjälper vi dig med allt. Vår långa erfarenhet, tillsammans med att vi lagerför våra högklassiga produkter och etiketter i Sverige, blandar vi med utmärkt lokal support och mjukvarustöd – vilket skapar trygghet och nöjda kunder.

Gör så här:

  1. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig och hjälper dig att hitta rätt produkt och rätt återförsäljare. Kanske har du redan en bra kontakt med en lokal partner, som vi då kan samarbeta med.

  2. Återförsäljaren hjälper dig sedan med leverans och installation av etikettskrivaren och löpande påfyllning av etiketter – och säkerställer samtidigt att det blir rätt drivrutiner och inställningar för att passa din miljö.

Enklare kan det nog inte bli.

Har du frågor redan nu kan du även ringa oss på Origum Distribution på 08-410 509 50.

KONTAKT