Posbank

Optimerade pekdatorer för kassa och point-of-interaction samt kassadatorer i prisvinnande design

Kraftfulla pekdatorer och prisvinnande design

Posbanks produkter är robust byggda, med extra inslag av metall, men samtidigt smidiga att ha på kassaplatsen och lätta att flytta runt. De täcker de flesta behov, från restauranger och barer till butiker och serviceställen. Med flera alternativ för olika miljöer kan produkterna skräddarsys för specifika behov.

Bild på logotyper för Good Design och Red Dot Design Award

Beställ produkter

Populära produkter från Posbank

Specifika projekt, idéer eller önskemål?

Kontakta oss på Origum Distribution så hjälper vi dig att hitta bästa möjliga lösning tillsammans med Posbank.

Ta betalt snabb och säkert

BOXPOS är Posbanks specialutvecklade kassadator utan skärm. Den innehåller ett tillförlitligt, industriellt moderkort, som bland annat har kapacitet att hantera upp till fyra hårddiskar med möjlighet till RAID-konfiguration. Det går även att installera ett inbyggt UPS -batteri, för att säkerställa att ingen data går förlorad vid ett strömavbrott.

Kassadator Boxpos från Posbank

I vissa konfigurationer finns dubbla antenner som säkerställer en tillförlitlig WiFi-kommunikation. Boxen går att skräddarsy med olika portar och tillbehör och levereras med lås och två nycklar.

Beställ BOXPOS

Produktnyheter och kunskap

Mixa och matcha med vit kassasutrustning

Mixa och matcha med vit kassasutrustning

2017-05-05 10:39 2 minuters läsning
Unboxing av GreenTouch – och smarta tillbehör

Unboxing av GreenTouch – och smarta tillbehör

2017-04-27 11:58 5 minuters läsning

Pekdator & kassadator från Posbank

Posbank har i över 20 år, som ledande leverantör av POS-system, tillhandahållit ett omfattande och innovativt utbud av lösningar och tjänster som gör transaktions- och betalningsprocesser snabba och säkra i detaljhandeln, inom hotell- och restaurangbranschen såväl som inom servicenäringen hos frisörer, på gym och hälsocenter, samt inom bygg-, transport- och banksektorn. Företaget har även vunnit priser för sina produkters design flera år i rad, bland annat Red Dot Design Award 2017 för pekdatorn DCR™ x86 samt Good Design 2016 för Apexa® G

Har du frågor om pekdatorer eller kassadatorer?