Kraftfulla pekdatorer och prisvinnande design

Posbanks produkter är robust byggda, med extra inslag av metall, men samtidigt smidiga att ha på kassaplatsen och lätta att flytta runt. De täcker de flesta behov, från restauranger och barer till butiker och serviceställen. Med flera alternativ för olika miljöer kan produkterna skräddarsys för specifika behov.
Good Design och Red Dot Design Award

Pekdator Apexa® GW från Posbank
posbank-logotype-200x200.jpg

Posbank har i över 20 år, som ledande leverantör av POS-system, tillhandahållit ett omfattande och innovativt utbud av lösningar och tjänster som gör transaktions- och betalningsprocesser snabba och säkra i detaljhandeln, inom hotell- och restaurangbranschen såväl som inom servicenäringen hos frisörer, på gym och hälsocenter, samt inom bygg-, transport- och banksektorn. Man har även vunnit priser för sina produkters design flera år i rad, bland annat Red Dot Design Award 2017 för pekdatorn DCR™ x86 samt Good Design 2016 för Apexa® G

Bloggtips & produktnyheter

Pekdator GreenTouch från Posbank

GreenTouch (Apexa® G) är pekdatorn som är fullpackad med kraftfull hårdvara, väl förpackad i ett vitt och stilrent designat chassi.

LÄS
Unboxing av GreenTouch från Posbank

Den exklusiva lanseringen av den stilrena vita pekdatorn GreenTouch (Apexa® G), tog marknaden med storm vid lanseringen. Let's unbox!

LÄS
Mixa och matcha med vit butiksutrustning

Vitt fungerar i princip i alla tänkbara butiks- och betalningsmiljöer. Pekdatorn GreenTouch (Apexa® G) passar alla stilmedvetna verksamheter.

LÄS
Wings Hockey väljer Posbank

Wings Hockey har insett det stora värdet av produkter som ökar effektiviteten. Just därför har de valt bland annat Posbank.

LÄS

Ta betalt snabb och säkert

Kassadator Boxpos från PosbankBOXPOS är Posbanks specialutvecklade kassadator utan skärm. Den innehåller ett tillförlitligt, industriellt moderkort, som bland annat har kapacitet att hantera upp till fyra hårddiskar med möjlighet till RAID-konfiguration. Det går även att installera ett inbyggt UPS -batteri, för att säkerställa att ingen data går förlorad vid ett strömavbrott.

I vissa konfigurationer finns dubbla antenner som säkerställer en tillförlitlig WiFi-kommunikation. Boxen går att skräddarsy med olika portar och tillbehör och levereras med lås och två nycklar.

Butiksexempel på 4 st pekdatorer anslutna till BOXPOS och ett backoffice-system
 

Berätta om dina utmaningar

Har du specifika projekt, idéer eller önskemål – eller är du osäker på vilken pek- eller kassadator som passar din verksamhet bäst? Kontakta oss på Origum Distribution så hjälper vi dig att hitta bästa möjliga lösning tillsammans med Posbank.

Pekdator Apexa® GW från Posbank

Pekdator Apexa® GW (19")

Anyshop Prime från Posbank

Pekdator Anyshop® Prime

Imprex Prime från Posbank

Pekdator Imprex® Prime

Pekdator DCR™ x86 från Posbank

Pekdator DCR™ x86

Pekdator & kassadator från Posbank

Pekdator Apexa® G

Pekdator DCR™ x86

Shadow bar

Har du frågor om pekdatorer eller kassadatorer?

KONTAKT