Anpassade för Pacsoft Online och Unifaun

Etikettskrivaren DT4x från Godex är det perfekta och kostnadseffektiva valet för dig som dagligen skriver ut STE transportetiketter via Pacsoft OnlineDen är snabb, skriver ut högkvalitativa utskrifter och erbjuder en mycket lång livslängd och minimalt med avbrott och service. Den använder sig av direkttermo-teknik vilket gör att den inte behöver något färgband.

Beroende bl.a. på hur många etiketter du skriver ut i snitt per dag, rekommenderar vi olika modeller:

Beroende på hur många etiketter du skriver ut i snitt, rekommenderar vi olika modeller av etikettskrivare från Godex 

Etiketter för olika användningsområden

Beroende på vilket underlag du brukar fästa dina transportetiketter på, finns även ett flertal typer av etiketter – allt från de normala transportetiketterna till etiketter med specialklister och ett skyddande lager anpassade för fuktiga eller oljiga ytor som till exempel däck. De normala rullarna med transportetiketter rymmer hela 300 etiketter (105 x 220 mm).

Etikettskrivare DT4x från Godex

Etikettskrivare DT4x från Godex är den mest populära och besätllda etikettskrivaren idag

Så beställer du

Tillsammans med en återförsäljare eller systemleverantör hjälper vi på Origum Distribution dig med allt – men i korthet händer följande:

  1. Fyll i kontaktformuläret nedan så kontaktar vi på Origum Distribution dig och hjälper dig att hitta rätt produkt och rätt återförsäljare

  2. Återförsäljaren hjälper dig sedan med leverans och installation av etikettskrivaren, så att det blir rätt drivrutiner och inställningar

Har du frågor redan nu kan du även ringa oss på Origum Distribution på 08-410 509 50.

KONTAKT