Etikettskrivare och etiketter för PostNords transportetiketter

Etikettskrivare för Pacsoft Online och Unifaun Online

Etikettskrivaren DT4x från Godex är det perfekta och mest kostnadseffektiva valet för dig som dagligen skriver ut STE transportetiketter via Skicka Direct Business (tidigare Pacsoft Online) eller nShift (tidigare Unifaun Online).

Den är liten, snabb, skriver ut högkvalitativa utskrifter och erbjuder över tid mycket lång livslängd med minimala driftavbrott och servicebehov. Den använder sig av direkttermo-teknik, vilket gör att den inte behöver något färgband.

Vi hjälper dig i mål!

Tillsammans med en av våra återförsäljare eller systemleverantörer hjälper vi dig med allt!

Vår långa erfarenhet, tillsammans med att vi lagerför våra högklassiga produkter och etiketter i Sverige, blandar vi med utmärkt lokal support och mjukvarustöd – vilket skapar trygghet och nöjda kunder.

Två enkla steg

Behovsanalys & återförsäljare

Fyll i formuläret på den här webbsidan så kontaktar vi dig och hjälper dig att hitta rätt produkt och rätt återförsäljare. Kanske har du redan en bra kontakt med en lokal partner, som vi kan samarbeta med?

Leverans & installation

Återförsäljaren hjälper dig med leverans och installation av etikettskrivaren och säkerställer att det blir rätt drivrutiner och inställningar för att passa din IT-miljö. Dessutom kan de hjälpa dig med löpande påfyllning av etiketter.

Jag vill veta mer

1

Välj etikettskrivare baserat på antal utskrifter

Beroende på hur många etiketter du skriver ut i snitt per dag, rekommenderar vi olika modeller av etikettskrivare, varav DT4x är den minsta och enklaste – men likväl mycket kompetenta, ingångsmodellen.

Så installerar du DT4x i Skicka Direkt Business

2

Välj etikett baserat på hur den ska användas

Det finns olika typer av etiketter – men etiketter anpassade för Skicka Direct Business och nShift är alltid av direkttermotyp. Det innebär att inget färgband behövs i skrivarna, vilka därmed kan göras lite billigare och enklare, samtidigt som påfyllning i skrivaren går snabbare då utskriften görs direkt på etiketten.

Transportetiketter på rulle är vanligast

De vanligaste rullarna med transportetiketter rymmer 300 etiketter och har formatet 105 x 220 mm. Det finns även etiketter i det klassiska formatet 105 x 251 mm, då 250 etiketter per rulle. Den vanligare varianten (105 x 220 mm) går även att beställa med ett särskilt starkt klister som gör att etiketten fäster på exempelvis däck eller fuktiga ytor.

Transportetiketter på vikark är perfekt vid större utskriftsvolymer

Vill du istället ha en förpackning med högre kapacitet, finns etiketterna ovan även på vikark i kartong.

Kartongerna innehåller 2 000 etiketter och placeras normalt bakom etikettskrivaren på bänken, eller på golvet under skrivaren – varpå inmatning sker genom en slits på baksidan av skrivaren.

Etiketten med formatet 105 x 251 mm kan beställas både med eller utan en avtagbar kvittensetikett.

Kunskapstips från vår blogg

Skillnaden mellan direkttermo (DT) och termotransfer (TT)

Skillnaden mellan direkttermo (DT) och termotransfer (TT)

2020-04-23 15:13 3 minuters läsning
Så väljer du rätt färgband till Godex etikettskrivare
Så väljer du rätt färgband till din etikettskrivare från Godex

Så väljer du rätt färgband till Godex etikettskrivare

2017-04-04 11:41 3 minuters läsning
Så väljer du rätt färgband till etikettskrivare från Zebra

Så väljer du rätt färgband till etikettskrivare från Zebra

2020-04-23 15:19 3 minuters läsning

Vill du hellre prata med någon i vårt team?