Idag firar vi på Origum Distribution 13 år!

1 min läsning
2018-09-21 12:33

Ytterligare ett år har gått och vi har den stora äran att fira 13-årsjubileum i Origum Distribution – och det är tack vare dig som kund eller affärspartner.

Origum Distribution fyller 13 år

Mycket har hänt i företaget sedan 2017. Allt fler kunder har upptäckt oss, vi har breddat vårt sortiment med affärsdrivande produkter och lösningar samt ökat utbudet av miljövänliga och kostnadseffektiva förbrukningsvaror. Samtidigt har vi fortsatt att utveckla vår verksamhet. Allt för att du ska kunna få ut maximalt med värde i din verksamhet.

Precis som förra året vill vi påminna dig om att vi är fullt medvetna om att det är tack vare dig, som kund eller affärspartner, som vi har möjligheten att fira idag. Utan dig skulle Origum Distribution inte existera.

Från hela teamet på Origum Distribution – ett stort varmt TACK!

Vårt mål är att fortsätta att lagerhålla och distribuera de bästa produkterna och tjänsterna som tillför värde för dig eller dina kunder. Det senaste året är en fortsatt kvittens på att vi inte bara gör rätt saker – utan att vi återigen gör saker på rätt sätt. Därför siktar vi på ytterligare ett år tillsammans med dig och hoppas innerligt att du känner detsamma.
 

Berätta om vi kan bli bättre

Som vanligt hoppas vi att du fortsätter att kontakta oss om sådant som vi redan gör bra, men framför allt om de saker vi skulle kunna göra bättre. Det kan vara allt från din upplevelse av våra rutiner till produkter eller tjänster som du saknar i vårt sortiment. Du väljer kontaktsätt; telefon, mejl, Facebook, LinkedIn eller Twitter.

Har du vägarna förbi vårt kontor i Arlandastad bjuder vi gärna på en kopp kaffe eller te.

Vi hörs och ses!

 

Vad gör vi bra och vad kan vi göra bättre?

KONTAKT

Få notifieringar via mejl