Vi har flyttat till FuturiumHuset på Generatorgatan 6

1 min läsning
2021-03-29 15:54

Efter nästan två års planering och genomförande – med hårt arbete, massor av utmaningar, en fantastisk spännande resa och en blandning av blod, svett och tårar – är det med stor glädje och stolthet som vi idag kan förklara FuturiumHuset på Generatorgatan 6 öppnat!

Flytten i helgen gick bra och idag klockan 09:00 packade vi den första ordern.

FuturiumHuset - framtidens kontor och lager

Vi är vansinnigt tacksamma över att vi har haft modet och förmågan att satsa mitt under Covid-19-pandemin, vilken har påverkat företag, verksamheter och hela länder världen över, samt orsakat så mycket lidande och sorg.

När andra företag bromsade, valde vi istället att lite försiktigt öka farten. Det var rätt väg för oss att gå och att hela teamet satsat framåt utan en enda stödkrona är stort och ett starkt symbolvärde för oss när vi nu har landat. Det sagt så har det varit många svåra val och  spännande beslut längs vägen – så idag är vi oerhört glada och stolta – och tacksamma över allt stöd vi fått av så många längs resan.

FuturiumHuset med dess kontor och lager, är beläget endast 1,4 km (3 minuter med bil) från gamla kontoret och lagret på Söderbyvägen 3C. Det är endast gatuadressen som har ändrats och ska du besöka eller skicka någonting till oss, gäller från och med 29 mars följande adress:

Origum Distribution AB
Generatorgatan 6
195 60 Arlandastad

Vi har massor med spännande saker att – berätta men det återkommer vi till efter påsk.

Var rädda om er,
Johan Hemström med personal
 

Har du frågor om våra produkter eller tjänster?

KONTAKT

Få notifieringar via mejl