Urban has left the building

3 min läsning
2021-06-24 17:07

Det är med både glädje, sorg och saknad som jag kan berätta att min mångåriga vän, arbetskamrat och kompanjon Urban Evers, har valt att lämna oss och gå i en välförtjänt pension.

Sorg och saknad eftersom vi nu har tappat en helt fantastisk kollega och medarbetare. Glädje över att Urban nu kan ägna sig helhjärtat åt sig själv, sin familj och olika privata projekt.
Urban har gått i pension

Det var i september 2005 som jag och Urban startade Origum Distribution tillsammans i en liten lokal i Södertälje. Vi hade vid det laget redan jobbat ihop under sex år – och resten är historia.

Genom åren har vi upplevt många spännande projekt och utmaningar tillsammans och den goda och genomfina personlighet som Urban besitter kombinerat med hans mycket breda kunskaper och erfarenheter, gjorde honom till en mycket uppskattad kompis, kompanjon, medarbetare och partner till såväl kunder som leverantörer. Ingenting fick honom att tappa fattningen, inte ens en påtvingad övernattning på grund av snöfall på Charles De Gaulles-flygplatsen i Paris, då vi fick uppleva hur det är att sova bakom en incheckningsdisk.

Urbans unika engagemang och helhjärtade omsorg för varje enskild kund och uppgift har spelat en helt avgörande roll i Origum Distributions framgång och att vi i april 2021 – mitt i en pandemi – har kunnat färdigställa och inta FuturiumHuset.

Urban har varit både hjärta, hjärna och på flera sätt motor i mycket av det som har hänt bakom kulisserna i företaget – och hans helt unika kunskaper och erfarenheter har skapat affärsnytta för tusentals kunder och användare genom alla år. Det har vi fått många kvitton på, om och om igen.

Alla i företaget är därför djupt tacksamma över att ha fått äran och glädjen att spendera så många år tillsammans med Urban – och vi konstaterar att saknaden är stor redan nu och kommer så vara under en lång tid framöver.

Tack Urban för alla dessa roliga, magiskt fina, spännande och utvecklande år!

Jag och resten av teamet önskar dig det allra bästa av allt som livet nu ska ge.
 

jobba-har-kickoff-2010-anders-urban-katamaran

2010 spenderades Origum Distributions kickoff på en trimaran i ytterskärgården. Här syns Ubbe tillsammans med Anders Ante Karlsson, en annan av Urbans vänner, som tillbringat ganska exakt två decennier i tjänsten tillsammans med honom
 

Johan och Urban på besök hos Star i Edinburgh 2010

När vi besökte Star Micronics partnerkonferens i Edinburgh 2010 krävdes självfallet en korrekt utstyrsel – förmåttad, skräddarsydd och klassisk in i minsta detalj – och stiligare än så här kan vi knappast bli. Star såg oss alltid som ett team och historierna är många om den dynamiska duon i Sverige som aldrig kände att ett "nej" eller "det går inte" var gott nog

stafesten-urban

2019 ställde Team Origum upp i Stafesten och Urban – som är en rutinerad löpare – sprang den avslutande sträckan åt laget

jobba-har-kickoff-villa-musko-2019-bubbelpool

Kickoffen på Villa Muskö förblir ett fint minne, med god mat, vacker miljö och spännande framtidsutsikter då planerna på FuturiumHuset presenterades och direkt förfinades. Bosse Rapp var vår första anställde medarbetare på Origum – och Bosse är fortfarande master på lagret och på serviceavdelningen i FuturiumHuset

Sedan den 20 april går samtlig korrespondens som tidigare gick till Urban istället direkt till mig, Johan Hemström. Önskar du komma i kontakt med Urban privat, kontakta gärna mig.

Ta hand om dig, Ubbe – vi är evigt tacksamma och
oerhört glada över din tid med oss!

KONTAKT

Få notifieringar via mejl