JOHAN HEMSTRÖM
VD (försäljning, teknik och inköp)

08-410 509 50 (kontor)
08-410 509 51 (direkt)
0708-99 00 30 (mobil)
JohanHemstrom (Skype)
johan.hemstrom@origum.se

"To Excel in the toughest of environments you need to feel motivation, strength, energy, trust and confidence in your quest – and maintain that position while being innovative, smart, enthusiastic, appreciated and personally involved in your daily work"

Kompetens och erfarenhet är något som byggs upp under lång tid liksom vänskap, partnerskap och affärsrelationer. De som känner mig vet att jag sätter vänskap och förtroende högt vilket ibland innebär att det jag lovat tvingar mig till en extraordinär insats för att löftet ska kunna hållas.

Snart tre decennier i branschen
Genom grundandet av Origum Distribution satte jag punkt för min karriär som anställd, vilken inleddes som teknisk support för laserskrivare på Facits huvudkontor i Sundbyberg 1988 och avslutades som VD och koncernchef på Secus Technologies under hösten 2005. Under dessa 17 år hade jag haft drygt tio olika befattningar på dessa båda företag hela tiden med fokus på skrivare och skrivarlösningar med mer och mer tyngdpunkt mot de vertikala segment där vi idag är verksamma. Jag har bland annat arbetat med marknadsföring och försäljning, logistik och affärssystem, sälj- och företagsledning samt en hel del teknik genom åren.

Stolt pappa med toppidrott i ådrorna
Jag är en stolt fyrabarnspappa. Joakim är född 1989 och tillhör den exklusiva skaran jaktpiloter i Sverige med rätt att flyga JAS 39 Gripen för Flygvapnet. Jennifer, född 1995, studerar på läkarlinjen på Linköpings Universitet, medan Gabriel (1998) och Fabian (2004) fortfarande bor hemmavid, pluggar och spelar ishockey. Jag är uppväxt i Skåne och bosatt i Stockholmsområdet sedan 1986 men det har inte inneburit att den skånska dialekten försvunnit helt.

Jag har ett förflutet som ishockeyspelare på toppnivå och har bl.a. spelat för det svenska juniorlandslaget där jag tillsammans med storheter som Calle Johansson (senare NHL-proffs i Washington Capitals och expertkommentator), Fredrik Olausson (dubbla SM-guld med HV71 och Färjestad, Stanley Cup-mästare med Detroit), Mikael Andersson (Hartford Whalers), Fredrik Stillman (OS- och världsmästare samt svensk mästare med HV71) och Mikael Johansson (mångfaldig landslagsman, världsmästare och svensk mästare med Djurgården) tog EM-brons 1984. Trots att jag passerat 50-strecket håller jag fortfarande på med veteranhockey när tid ges, är engagerad både som sponsor och styrelsemedlem i Arlanda Wings och sedan 2014 är jag även stolt ägare till och förare av en 600-kubiks Repsol-Honda av modellen CBR600RR.

Urban och jag startade verksamheten med ett tomt kundregister och ett stort engagemang och vår stabila och uthålliga tillväxt har varit en sann glädje att få uppleva samt få förmånen att utveckla vidare.

Varje ny kund och varje ny affär är viktiga händelser och skapar viktiga relationer i vårt arbete, som oförtrutet fortsätter.

God jakt!

Mina senaste bloggposter >

Streckkod

Har du frågor om våra produkter eller tjänster?

KONTAKT