Två lättanvända designprogram för kortskrivare

2 min läsning
2017-06-29 16:34

Evolis har utvecklat mjukvaruprogram i vilka du på ett snabbt och enkelt sätt designar dina plastkort. CardPresso är för dig som vill designa allt i minsta detalj på en professionell nivå. I och med lanseringen av Edikio finns nu ett ännu enklare och mer avskalat program.

Banner för mjukvaran Cardpresso från Evolis

 
CardPresso är utan tvekan det mest kompletta programmet du kan hitta idag för enkel och professionell design av plastkort. Mjukvaran finns i sex olika versioner:

CardPresso finns i sex stycken olika mjukvaruversioner

Beställer du någon av Evolis kortskrivare såsom Avansia, Primacy, Zenius eller Quantum, ingår en mjukvarulicens för cardPresso i paketet – enkelt!

adobe-icon.pngProduktblad för cardPresso
 

30 dagars utvärdering-version
Just nu kan du prova att designa egna kort genom att ladda ner cardPresso-mjukvaran och utvärdera den kostnadsfritt i 30 dagar (därefter läggs en vattenstämpel i designen):

LADDA NER 

 

Mjukvara anpassat för Edikio från Evolis

Enklare än någonsin att designa kort

Till den geniala pris- och innehållsmärkningsprodukten Edikio, har Evolis utvecklat en speciell mjukvara där de verkligen har satt dig som användare i centrum.

Programmet är lätt att använda även för en person som kanske sällan arbetar med en dator till vardags. När Evolis utvecklade programvaran, visade det sig nämligen att den eller de personer som ofta har till uppgift att skriva ut produktetiketter i t.ex. en charkuteridisk, inte brukade vara IT-ansvarig på företaget – utan den som praktiskt arbetade med produkterna där de erbjöds.

Mjukvaran till Edikio inkluderar redan från start, hundratals ikoner och bilder och ger dig färdiga designförslag som fungerar bra. Har du redan data i t.ex. Microsoft Excel? Det går självfallet utmärkt att importera den.

Programmet finns i tre olika versioner; Lite, Standard och Pro, och beroende på vilken produkt du köper, ingår motsvarande mjukvara. Du kan självfallet uppgradera från Lite till t.ex. Standard eller Pro om du skulle vilja:

Hitta rätt produkt av Edikio och mjukvara; Lite, Standard och Pro
 

30 dagars utvärdering-version
Just nu kan du prova att designa egna kort genom att ladda ner Edikio-mjukvaran och utvärdera den kostnadsfritt i 30 dagar:

LADDA NER 
 

 Läs även:

  • CardPresso (Origum Distribution webbshop)
  • Edikio (Origum Distribution webbshop)

 

Ring eller mejla oss om du vill veta mer om mjukvarorna.

KONTAKT

Få notifieringar via mejl