Edikio – smart pris- och innehållsmärkning

3 min läsning
2017-06-21 08:48

Många butiker och restauranger kämpar med att märka innehållet på färskvaror, delikatesser, bufféer och julbord på ett enkelt, tydligt och framförallt kostnadseffektivt sätt. Lösningen är Edikio – en perfekt allt-i-ett-produkt för pris- och innehållsmärkning.

Edikio, den perfekta lösningen för pris- och innehållsmärkning

Med Edikio får du en flexibel och säljande lösning som gör det jätteenkelt för dig att visualisera pris, innehåll eller annan önskad information på dina produkter. Edikio passar överallt där dina produkter behöver skyltas och synliggöras på ett tydligt och stilfyllt sätt.

Produkten är framtagen av den ledande globala leverantören, Evolis – med målet att göra dina affärer ännu bättre genom att du:

 • sparar tid tack vare lösningens enkelhet och effektivitet
 • förstärker ditt varumärke på ett snyggt sätt
 • synliggör produktegenskaper på ett hygieniskt sätt som uppfyller livsmedelskraven
 • visar all information du måste visa – och lite till

 

Designa dina kort till perfektion

Du väljer och designar själv hur dina kort ska se ut och vilken information du vill ska synas på fram- och baksida av kortet du skriver ut. På bilderna nedan visas framsidan till vänster och baksidan till höger. PLU-koden är t.ex. perfekt för dig som betjänar kunden framför dig. Kunden å sin sida behöver främst se produktnamn och pris – samt allergimärkning.

Du kan visa upp en rad olika typer av information på både fram- och baksidan av plastkorten

För följande verksamheter är produkten redan en succé:

 • kaféer
 • livsmedelsbutiker
 • delikatessbutiker
 • konfektyrbutiker
 • bagerier
 • florister
 • restaurang- och hotellbufféer

Även om Edikio är utvecklad för verksamheterna ovan sätter endast din fantasi begränsningen av var och hur du kan använda produkten. Om du inte redan har sett bilderna på vår Facebook-sidahur du kan använda Edikio, klicka dig vidare här:

Exempel från Origum Distribution på Facebook, på hur du kan använda Edikio

 
Allt du behöver i ett paket

Produktförpackningen för Edikio består av mjukvara, kortskrivare, färgband och plastkort

Edikio levereras i ett paket med allt det du behöver för att snabbt och enkelt komma igång på bara ett par minuter:

 1. En oerhört användarvänlig Edikio-mjukvara i vilken du själv kan designa och modifiera de kort du vill skriva ut (det ingår till och med bilder på de vanligaste livsmedelsvarorna)

 2. Kortskrivaren

 3. Beroende på om du väljer Edikio Flex, Edikio Access eller Edikio Duplex, ingår både färgband och olika typer av miljövänliga plastkort

 

Välj mellan tre olika modeller

Edikio Access är den modell som passar de allra flesta verksamheter och även den modell som ligger lägst i pris.Hitta din Edikio-produkt

OBS: Vid dags datum finns Edikio Flex ännu inte för leverans. Den beräknas kunna levereras från och med tidiga hösten 2017.
 

Smarta tillbehör

Bortsett från olika typer av kort och färgband, har vi en arsenal av smarta tillbehör som korthållare på vilka du fäster de utskrivna korten. Antingen ställer du, nyper fast eller sticker ner hållaren i produkten du vill marknadsföra. Vissa har även magnet.Korten du skriver ut fäster du i smarta "nypor" eller "klämmor".

Videopresentation av Edikio

Hämta popcornen och ta en titt på hur du skulle kunna använda Edikio:

 

Produktblad

Adobe Reader-ikon   Ladda ner och läs här.
 

 Läs även:

 

Ring eller mejla oss om du vill beställa!

KONTAKT

Få notifieringar via mejl