URBAN EVERS
Försäljning och teknik

08-410 509 50 (kontor)
08-410 509 61 (direkt)
0708-14 06 50 (mobil)
urbanevers (Skype)
urban.evers@origum.se

Jag tillbringade 15 år som produktchef och expert på bl.a. NEC och STT (en del av Telia-koncernen, Televerkets produktorganisation) vid införandet av fax på marknaden, vilket bl.a. förde mig på många och långa utlandsresor. Under ett par års tid var jag även stationerad i Kalifornien på olika uppdrag.

Efter hemkomsten satsade jag på hämtfaxverksamhet i egen regi, varefter han, via Kontorslandslaget i Södertälje, hamnade på Secus 1999.

Jag är en stark och uthållig person med stor erfarenhet från produkthantering, teknisk försäljning och logistik – och besitter dessutom en mycket djup och bred praktisk så väl som teoretisk teknikkompetens.

Eget hus vid Mälaren
Jag är gift med Katinka sedan 1989 och tillsammans har vi vår son Vincent, född 1994. Under de senaste åren har vi i familjen byggt ett eget hus, vackert beläget vid Mälaren.

Jag är en av få svenska pingisspelare som besegrat Jan-Ove Waldner, men när blott 10-åriga underbarnet J-O en av vårt lands mest folkkära idrottsmän – besegrade mig, drygt 9 år äldre, blev det för mycket för mig. Jag spelar fortfarande lite pingis, men fritiden går mest åt till huset och Festis – familjens schnauzer.

Streckkod

Har du frågor om våra produkter eller tjänster?

KONTAKT