GreenPay VAS

Skapa unika funktioner – eller använd de vi redan har

Funktioner

GreenPay VAS är en samling av GreenPays JSONPOS API-funktioner. Det gör att funktioner som merförsäljning och att be om feedback enkelt kan läggas till i en betalterminal från GreenPay.

Läs mer om:

  • Merförsäljning
  • Feedback
  • Dricks
  • Pay@Table
  • Virtuell kassa
generic-code-background

Varje gång en kund betalar i en betalterminal kan dessa funktioner utnyttjas – antingen före eller efter att den faktiska betalningen gjorts.

GreenPays återförsäljare kan använda FlexPOS gratis och skapa unika konkurrensfördelar för sig själva och för handlare.

Nedan har vi beskrivit olika exempel på fall där FlexPOS kan användas. Under varje fall finns det en länk till höger avsnitt i JSONPOS API-beskrivning. Observera att detta bara är exempel på olika FlexPOS-möjligheter, men det finns inga gränser för vad du kan skapa med den.

Merförsäljning

Den här funktionen är avsedd för att övertala en kund att köpa något extra, till exempel sportstrumpor när de köper löparskor, eller en måltid när de köper en hamburgare. Innan betalningen betalas presenterar betalterminalen den extra posten på sin skärm, och om kunden accepterar erbjudandet uppdateras det nya priset till ECR.

Så fungerar merförsäljning i GreenPay VAS
Merförsäljning
Merförsäljning

Feedback

Före eller efter genomförd betalning ombeds kunden att välja en lyckonivå. Handlaren får värdefull information om kundnöjdhet, som kan användas till exempel för att utveckla tjänsten och belöna säljare.

Så fungerar feedback i GreenPay VAS
Merförsäljning
Merförsäljning

Pay@Table

Denna funktion gör det möjligt för en servitör att betjäna kunder vid sitt eget bord under hela sitt besök på restaurangen. Genom att välja bord och plats kan en servitör slutföra beställningar och be om betalningar vid bordet.

Så fungerar Pay@Table i GreenPay VAS
Merförsäljning
Merförsäljning

Dricks

Betalterminalen frågar en kund om han/hon vill lägga till dricks. Om kunden väljer ja, kommer en tipsmeny att visas och det valda beloppet läggs till den ursprungliga summan.

Så fungerar dricks i GreenPay VAS
Merförsäljning
Merförsäljning

Virtuell kassa

ECR fungerar på en server och betalterminalen är gränssnittet för säljaren och för kunden. Betalterminalen kan till exempel visa produkturvalet. Betalterminalen kan också anslutas till internet på alla möjliga sätt, exempelvis med 4G.

Så fungerar virtuell kassa i GreenPay VAS
Merförsäljning
Merförsäljning

Har du frågor om GreenPay FlexPOS?