Emelie Hildén

Emelie Hildén
Order, ekonomi & administration

08-410 509 50 (kontor)
08-410 509 56 (direkt)
0720-77 36 96 (mobil)
emelie.hilden (Skype)
emelie.hilden@origum.se

“It is not our abilities that show what we truly are. It is our choices.”
– Dumbledore, from Harry Potter and the Chamber of Secrets

Min kandidatexamen tog jag 2013 i Wales, Storbritannien, där två stora fördelar var att få uppleva en ny kultur och bli flytande i engelska både akademiskt och i jobbsammanhang.

Jag började på Origum Distribution under hösten år 2014 med bakgrund i strategi, internationell politik och ekonomi samt administration. Ett av mina större projekt var att sammanföra vårt lager i Södertälje och kontoret i Rosersberg till en gemensam lokal i Arlandastad. Det var en otroligt intressant och spännande resa att vara med på. 2016 tog jag en paus ifrån jobbet på Origum Distribution för att studera spanska i Spanien, vilket länge varit en dröm och sedan maj 2018 är jag tillbaka på Origum Distribution igen.

Relationsbyggare och Marvel-fan
Jag trivs bäst när jag får jobba med människor och kommunikation – och ett återkommande positivt personligt bemötande är en enorm prioritet på Origum Distribution parallellt med ett innovativt och hållbart tänkande inom IT- och betallösningar.

Jag är ett stort Marvel- och DC Comics-fan och på fritiden umgås jag med vänner, reser eller utövar sporter såsom fotboll, ridning, kanot eller volleyboll.

Mina senaste bloggposter >

Streckkod

Har du frågor om våra produkter eller tjänster?

KONTAKT