Åsa Waernborg

Åsa Waernborg

Ekonomi & administration

"Det kvittar vilken färg klänningen har. Det viktiga är hjärtat innanför."
/Kokiri, Kikis expressbud

08-410 509 50 (kontor)
08-410 509 54 (direkt)
0720-77 82 57 (mobil)
asa.waernborg (Skype)
asa.waernborg@origum.se

Det hörs inte så tydligt, men jag är född och uppvuxen i den vackra och sprudlande studentstaden Lund. Efter en tid på LTH började jag att arbeta med bokföringen på Pilus Systems 2011. I mars 2018 flyttade jag till den kungliga huvudstaden där jag började att arbeta som projektledare på Koordium Consulting. Därifrån blev steget in i Origum Distribution logiskt och sedan dess fokuserar jag på ekonomiska frågor och administration.

Utöver en högskoleutbildning i ekonomi har jag även kunskap och erfarenhet av programmering i programspråket Delphi. Jag kanske inte kan titulera mig som oraklet i Delphi, men under min tid på både Pilus Systems och Koordium Consulting hann jag med att skapa värde genom att programmera funktioner såsom online-bokning och Autogiro i Pilus affärssystem Bizpoint, såväl som att skapa en integration mellan Bizpoint och betalterminaler från Verifone.

Med en fäbless av Asien
Jag bor i Bromma tillsammans med min pojkvän och på fritiden kollar jag gärna på film, lyssnar på K-Pop och studerar japanska. Eftersom Asien lockar mig, men främst Japan, kan jag varmt rekommendera den som tycker om att resa – att besöka Tokyo!