Anders Karlsson

Anders Karlsson

Försäljning & teknik

"To experience another day is a gift to enjoy and celebrate. Take on the challenges as they come, but never miss the opportunity to share happiness, success and joy – and always appreciate the new day whatever it gives."

08-410 509 50 (kontor)
08-410 509 53 (direkt)
0708-99 00 53 (mobil)
pacarlsson (Skype)
anders.karlsson@origum.se

Jag inledde min bana på Telia där jag arbetade med olika stations- och linjearbeten under fem år. Under en kortare stationering i Stockholm träffade jag min hustru Anette, där jag sedan blev kvar. Vägarna korsades med Johan Hemström i mars 2001, då jag sökte – och fick – jobb som IT-ansvarig på Secus Technologies. Ett mycket gott arbete uppskattades inte bara av arbetskamraterna utan både kunder och leverantörer fick upp ögonen för mina kunskaper, förmåga att lösa problem samt min mycket precisa förmåga att leverera det jag lovat.

Hemma har alltid varit Halmstad
Halmstad drog sedan hårt och under sommaren 2004 gick flyttlasset tillbaka till hemorten – och arbete inom Carl Bennetts Getingekoncern.

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig
Jag har ett ruskigt stort idrottsintresse och har ett förflutet som hårdför back i fotboll. Ett utomordentligt bollsinne kommer väl till pass inom både golf och squash, där jag bland annat jagat livet ur Johan ett antal gånger på InfraCity i Upplands Väsby.

Ett år efter hemkomsten till Halmstad drabbades jag mycket överraskande av leukemi. Men – som en sann fighter och idrottsman som aldrig ser en match som förlorad innan slutsignaler ljuder tog jag även denna utmaning på bästa sätt. Efter 18 månaders hårt slit kom jag tillbaka med full kraft, naturligtvis många erfarenheter rikare och med en ny insikt i livet och vad det egentligen handlar om.