Nyhetsbrev #100 | Februari 2018

Visas inte mejlet korrekt? Klicka här.

Nyheter och produktinformation från Origum Distribution

Hej bästa läsare!

Jag hoppas att 2018 har börjat bra. 

För mig gick slutet på 2017 inte helt enligt plan, men ändå helt fantastiskt bra då jag och min fru fick en son, 56 dagar för tidigt. Det är därför du inte har hört så mycket från oss på Origum Distribution på ett tag, men – nu kör vi igen och det firar vi med vårt hundrade nyhetsbrev!

I tillägg antar jag att du som teknikintresserad följde SpaceX raketuppskjutning av Falcon Heavy (och Starman + Tesla Roadster)? Om inte, rekommenderar jag att du kikar på det på YouTube, för det är ett historiskt ögonblick. Framför allt landningen...

Med varm hälsning
Sean

PS: Du följer oss väl på Facebook och/eller LinkedIn? Det är där vi publicerar nyheter och tips först av allt och vi har massor med spännande nyheter på gång i år!

 

Din kontrollenhetsdata är säker som i Fort Knox

Hos oss på Origum Distribution är datasäkerhet A och O. Därför har vi valt att köra våra viktiga servrar i Bahnhofs datacenter Pionen – en av världens coolaste serverhallar (jo, det är sant).
 

Datacenter Pionen hos Bahnhof

Full redundans och maximalt skydd

Kvittopapper med upp till 25 års arkivbeständighet

Jultomten kommer riktigt tidigt i år och för dig som har efterfrågat kvittopapper i premiumkvalitet med extremt lång arkivbeständighet är väntan över. Helt fenolfritt? Absolut! Producerat med 100 % vind- och vattenkraft? Självklart!
 

GreenReceipt Premium

Kvittopapper i tjock premiumkvalitet med upp till 25 års arkivbeständighet

Allt du behöver veta om plastkortskrivare och signaturplattor

För att underlätta för dig har vi samlat alla nyheter, tips och white papers du behöver om plastkortskrivare och signaturplattor från Evolis på en enda innehållssida. Välkommen in!

Evolis produkt- och varumärkessida

Allt du inte visste om plastkortskrivare och signaturplattor

Origum Distribution AB   Söderbyvägen 3C    Arlandastad,  Stockholm   195 60   Sverige