Nyhetsbrev #95 | Mars 2017

Visas inte mejlet korrekt? Klicka här.

nyhetsbrev-origum-banner-600x100px.png

Det är i bloggen det händer

Hej bästa läsare!

sean.wiklund-250x250.jpgVår blogg är nu aktiv och vi hoppas innerligt att du vill prenumerera på den och självfallet även följa oss i de för dig relevanta sociala medier som du använder.

Webbsidan, vårt nyhetsbrev, bloggen och våra sociala kanaler är sättet som vi använder oss av för att ge dig viktig information, produktnyheter och trender. Utan dig existerar vi inte.

Kontakta mig därför gärna om du har förbättringsförslag eller synpunkter på innehållet. Vi älskar konstruktiv feedback och vi vill skapa värde för dig.

Med varm hälsning
Sean

Fjärrstyrd support

TeamViewer logotypVi erbjuder möjligheten till uppkopplad fjärrsupport för dig som är Origum-återförsäljare. Vi kan på distans felsöka och åtgärda allt från datorer, surfplattor och faktiskt även mobiltelefoner – samt till dem kopplade periferiprodukter från Origum Distribution.

Läs mer

Ta ledartröjan i miljöansvar

Kvittorullar GreenReceipt by OrigumNu kan du beställa kvittopaper som är producerat med 100 % grön el från vind- och vattenkraft samt är 100 % fritt från bisfenol A (BPA), Bisfenol S och alla andra fenoltyper.

Branschorganisationen Svensk Handel uppskattade att det år 2013 skrevs ut drygt 1,7 miljarder kvitton i Sverige. Med tanke på att försäljningen i handeln praktiskt taget har slagit nya rekord varje år sedan dess, är det en kvalificerad gissning att den siffran snarare har ökat än minskat.

Läs mer

Kortskrivaren Primacy - Black Edition, från Evolis

Primacy Black Edition

Du har väl inte missat jubileumspaket från Evolis med deras bästsäljande superskrivare Primacy – marknadens bästa plastkortsskrivare i sin klass – i en förtjusande svart design med sidor som imiterar kolfiber. Modellen utvecklades i samband med Evolis 15-årsjubileum.

BESTÄLL

Origum Distribution AB   Söderbyvägen 3C    Arlandastad,  Stockholm   195 60   Sverige