Leif Nilsson

Leif Nilsson

Försäljning & teknik

"We only live once. It's here and now. Let's make the best of it."

08-410 509 50 (kontor)
08-410 509 57 (direkt)
0767-22 33 34 (mobil)
Leif Nilsson (Skype)
leif.nilsson@origum.se

Jag är en Dalmas från Mora med 40 års arbetslivserfarenhet, utvandrad från Borlänge där jag utbildade mig. Slutligen landade jag i Stockholm 1980.

Min karriär började jag som provningsingenjör på AutoTank och har därefter arbetat som utbildare, supporttekniker, produktspecialist samt säljsupport internt och externt. Försäljning har i tillägg varit en stor del av arbetsuppgifterna i mer än 20 år. Innan jag började arbeta på Origum Distribution var jag Key Account Manager på InfoCare Service.

Sedan 1989 bor jag med min fru Annette i Kungsängen. Vi har tre utflugna barn och två barnbarn. Utöver att jag är God man till vår son (Down's syndrom), umgås jag gärna med min familj. Några av mina fritidsintressen är:

  • att snickra, fixa, bygga och renovera. Det kan gälla hus, att dränera om, bygga vinterträdgård eller utbyggnad av ett garage.
  • att spela och lyssna på musik. Jag har tidigare spelat trumpet, bariton och dragtrombon i olika orkestrar. Numera njuter jag dock mest av att lyssna på musik – men det ska göras på bra utrustning (som HiFi Klubben skriver: "Bad sound kills good music").
  • att arbeta med IOT, smarta hem och teknik i alla dess former. Huset vi bor i har solpaneler för både elförsörjning och vatten och jag greppar gärna verktyg och sätter igång med nya projekt.
  • att njuta av sol och värme i sommarbostaden på vår egna ö i finska skärgården.
  • att tillbringa tid i garaget där jag har maskiner, svets, verktyg och mycket annat som underlättar att renovera och underhålla Hotrod's. Jag har en Ford Tudor från 1934 som tog 13 år
    att färdigställa
Leif's Hotrod
Leifs Hotrod
Ford Tudor från 1934