Jobbannons: Mjukvaruutvecklare

Publicerad 2022-05-06  |  Tillsvidareanställning

Specialiserad mjukvaruingenjör med nyckelroll i litet, nischat IT-företag

Som mjukvaruingenjör kommer du huvudsakligen att spendera dina dagar på kontoret i Arlandastad med att utveckla vår molntjänst för kassalagen, våra plattformar för digitala betalningar, appar för våra mobila lösningar och kommande innovationer.

generic-code-background

Tusentals människor använder våra produkter och tjänster i samhället

Vi är en produkt- och lösningsutvecklande distributör med omatchad teknisk expertis och kundfokus i världsklass. På vårt egendesignade logistik- och servicecenter i Arlandastad hanterar vi framtidssäkrad och affärskritisk hård- och mjukvara samt avancerade tjänster för moln-, kassa- och betallösningar, streckkods-, etikett- och plastkortslösningar samt förbrukningsvaror och tillbehör från noga utvalda leverantörer, där hållbarhet och ansvarstagande är nycklar till framgång. I utbudet finns även kompletterande produkter och tjänster under vårt egna växande varumärke, Green.

Bild på produkter och lösningar för alla typer av branscher och användningsområden.

Din vardag som mjukvaruingenjör

Som mjukvaruingenjör kommer du huvudsakligen att spendera dina dagar på kontoret i Arlandastad med att utveckla vår molntjänst för kassalagen, våra plattformar för digitala betalningar, appar för våra mobila lösningar och kommande innovationer.

Du kommer även att ansvara för att planera och genomföra olika utvecklingsuppdrag. Ibland ensam, ibland med andra – internt såväl som externt. Vissa uppdrag berör uteslutande våra egna produkter och tjänster i Green, medan andra är specifika kundprojekt eller integrationer. Emellanåt kommer du även att vara ett tekniskt stöd för våra kunder och affärspartners – då våra produkter och tjänster säljs och används integrerade i deras egna lösningar.

Som mjukvaruingenjör planerar och genomför du dessutom förstudier, presenterar konceptbeskrivningar och andra tekniska projektförberedelser i nära samarbete med dina kollegor såväl som kunder och affärspartners.

Önskade och meriterande färdigheter

Våra produkter och tjänster är oftast unika och affärskritiska på ett eller annat sätt. Därför behöver du vara genuint nyfiken på både hård- och mjukvara ur ett tekniskt såväl som kommersiellt perspektiv.

Som person är du lojal, ambitiös och kommunicerar med lätthet med andra. Dessutom har du en enastående förmåga att kunna identifiera behov eller utmaningar – som du på ett prestigelöst sätt föreslår lämpliga lösningar för.

Även om vi värdesätter personlighet högre än formella utbildningar och arbetslivserfarenhet, tror vi att du kommer att trivas bäst och når framgång i rollen om du har en teknisk utbildning och bred erfarenhet av IT-arbete bakom dig. Kanske är du, eller har varit, produktägare eller systemutvecklare?

Vårt erbjudande till dig

Du kommer att få uppleva sann glädje i att leverera genomtänkta IT-lösningar som skapar affärsnytta på riktigt i vårt samhälle. Dina arbetsdagar spenderar du tillsammans med motiverade, prestigelösa och omtänksamma teammedlemmar i en arbetsmiljö utöver det vanliga. Vi firar framgångar ofta, med gemensam frukost eller fika – och vår inofficiella huskock känd från Sveriges Mästerkock, brukar förgylla årets kickoffer.

Praktiskt om ansökan och tjänsten

Har du läst igenom jobbannonsen hela vägen hit? Strålande! Då är det dags att skicka in din jobbansökan.

Fyll i formuläret nedan och bifoga ditt CV och ett personligt brev. I dessa önskar vi att du berättar vilka programspråk du bemästrar, vilka utvecklingsmiljöer, metoder och modeller du har erfarenhet av samt vilka branscher och lösningsområden du har arbetat i.

Sök tjänsten omgående då vi intervjuar kandidater löpande. Vi kommer att utannonsera fler tjänster de kommande månaderna, så även om just den här tjänsten kanske inte passar dig perfekt – så vill vi gärna prata med dig om framtiden.

Har du frågor om tjänsten? Mejla vår VD, Johan Hemström, på johan.hemstrom@origum.se eller ring honom på 0708-99 00 30.

Ansökan

Har du frågor om tjänsten?