Nyhetsbrev #97 | Maj 2017

Visas inte mejlet korrekt? Klicka här.

nyhetsbrev-origum-banner-600x100px.png

Hej bästa läsare!

Idag visade sig äntligen sommaren! 26 grader varmt och sol i Stockholm. Inte en dag för tidigt med tanke på att det snöade härom veckan.

Veckans samlade nyheter nedan är både viktiga och intressanta. Efter att du har tagit del av innehållet nedan, tycker jag att du har gjort dig förtjänt av en riktigt fin helg!

 
 
 
Kemikalieskatten berör vissa elektroniska produkter
 

Viktig information om kemikalieskatten

Den 1 juli 2017 kommer företag i Sverige att behöva betala en skatt på kemikalier i vissa elektroniska produkter. Syftet är att minska förekomst, spridning och exponering av farliga flamskyddsmedel.

Läs om hur skatten kan påverka dig som kund och återförsäljare till Origum Distribution.

Läs mer

Trendspaning om framtidens handel, sammanfattat från Svensk Handels 20-årsjubileum


Trendspaning om framtidens handel

Vi har sammanfattat ett flertal framtida trender i handeln, baserat på vad ett par välinformerade experter delade med sig av på Svensk Handels 20-årsjubilieum och årsstämma. Du som arbetar med att sälja produkter eller tjänster, borde tycka att det här blogginlägget är jätteintressant.

Läs mer

Unboxing av etikettskrivaren ZX420i från Godex


Unboxing av etikettskrivaren ZX420i

Industriprintrarna från Godex, inkluderat etikettskrivaren ZX420i, är utvecklade för att kunna leverera bästa möjliga affärsnytta inom detaljhandel, lager- och transportverksamheter såväl inom områden som administration och hälsovård.

Läs mer

Mixa och matcha med vit butiksutrustning


Mixa och matcha med vit butiksutrustning

Vitt fungerar i princip i alla tänkbara butiks- eller betalningsmiljöer. Låt oss inspirera dig med lite fina bilder på ett par kombinationer av vita produkter som vi tycker passar perfekt tillsammans.

Läs mer

Origum Distribution AB   Söderbyvägen 3C    Arlandastad,  Stockholm   195 60   Sverige