Krav på säker hantering av personuppgifter

GDPR, eller Dataskyddsförordningen på svenskaDen 25 maj 2018 ersätts Personuppgiftslagen (PuL) i Sverige av General Data Protection Regulation (GDPR), eller Dataskyddsförordningen som den heter på svenska. Förordningen träder i kraft samtidigt i alla EU:s medlemsländer.

I vår integritetspolicy tydliggör vi hur vi i Origum Distribution hanterar de personuppgifter, som du på olika sätt lämnar till oss på Origum Distribution.
 

Ditt samtycke är viktigt

Vi hoppas därför att du som viktig kund eller samarbetspartner, för enkelhetens skull, vill ge oss ditt aktiva samtycke till att vi får hantera dina personuppgifter, exempelvis för att:

  • Du ska kunna ta del av information på vår webbsida & webbshop
  • Du ska kunna beställa nya produkter eller tjänster
  • Du ska kunna fortsätta använda redan beställda produkter eller tjänster
  • Vi ska kunna kontakta dig eller skicka dig viktig information

 
För dig som inte ger ditt aktiva samtycke

När du beställer produkter eller tjänster av oss efter 25 maj 2018, godkänner du automatiskt vår integritetspolicy och våra allmänna villkor, vilka är en förutsättning när du gör affärer med oss.

Vill du av någon anledning inte ge ditt samtycke till vår integritetspolicy, behöver du aktivt kontakta Personuppgiftsansvarig hos oss på Origum Distribution.
 

Läs mer:

Samtycke till GDPR

Origum Distribution har mitt förtroende att hantera mina personuppgifter i enlighet med företagets integritetspolicy.