Nyhetsbrev #96 | April 2017

Visas inte mejlet korrekt? Klicka här.

nyhetsbrev-origum-banner-600x100px.png

GreenTouch-banner


GreenTouch – kraftfull pekdator från Posbank

Hej bästa läsare!

Hoppas påsken förflutit i optimismens tecken och att batterierna nu är laddade inför vårruset som väntar. Vi har under ledigheten samlat ihop lite nyheter, så, håll till godo.

GreenTouch är pekdatorn som är fullpackad med kraftfull hårdvara, väl förpackad i ett stilrent, vitt nydesignat chassi. Quad core-processorn från Intel ger hög prestanda och drar samtidigt mindre ström än tidigare modeller. Det kombinerat med ett SSD-minne gör pekdatorn knäpptyst.

Läs mer

Ersätt laserskrivaren med en kvittoskrivare och gör kostnadsbesparingar

4 smarta sätt att använda en kvittoskrivare på

Du kanske tror att kvittoskrivare bara används i kassamiljöer där kunder betalar – men det finns betydligt fler användningsområden än så. Är du intresserad av att spara pengar på dyra laserskrivarutskrifter, är det första tipset i blogginlägget högintressant.

Läs mer

Så fungerar färgband till Godex etikettskrivare

Färgband till etikettskrivare från GodexFärgband har olika egenskaper och därför är det bra om du väljer rätt färgband och rätt typ av etikett – helt baserat på hur du ska använda etiketterna.

Vi erbjuder idag tre olika typer av färgband som vi anser uppfyller de flesta behoven för etiketter. I det här inlägget får du lära dig det du behöver veta om Godex färgband.

Vax on, vax off!

Läs mer

GreenLabel däcketiketter för märkning av däck


Känn dig inte däckad – med våra tips får du koll

Senast 30 april bör du ha bytt till sommardäck på din bil eller motorcykel. Vi tipsar om de datum du behöver ha koll på och dessutom hur du på bästa sätt – såväl innan som efter däckbytet – håller reda på dina däck.

Läs mer

Origum Distribution AB   Söderbyvägen 3C    Arlandastad,  Stockholm   195 60   Sverige