Nyhetsbrev #98 | Juni 2017

Visas inte mejlet korrekt? Klicka här.

nyhetsbrev-origum-banner-600x100px.png

Hej bästa läsare!

Vi på Origum Distribution önskar dig en fin Midsommarafton imorgon fredag. När du är tillbaka igen i verkligheten efter helgen, rekommenderar vi att du kikar lite extra på Edikio från Evolis. Det är en riktigt smart och smidig produkt som kommer att göra skillnad för butiks- och livsmedelshandeln.

 

lansering-edikio-banner.jpg

Pris- och innehållsmärkning i världsklass med Edikio!

Edikio tar pris- och innehållsmärkning till nya nivåer och du kan på ett enklare och mer kostnadseffektivt sätt än någonsin tidigare, marknadsföra dina produkter på ett professionellt sätt.

LÄS MER

Ogiltiga sedlar och mynt efter den 30 juni 2017

 
Plundra spargrisen och vittja väskor och lådor

Om du inte har bytt ut gamla sedlar och mynt, är det verkligen hög tid att göra det nu. På lördag nästa vecka är de nämligen inte längre giltiga. Vi har kassalådor från flera tillverkare, bland annat Star, och dessutom speciellt utformade insatslådor såsom CB-2002 - som passar perfekt till alla nya mynt och sedlar.

Läs mer

kemikalieskatten-banner.png

 
Påminnelse om kemikalieskatten

När du fr.o.m. 1 juli beställer produkter av oss, som berörs av kemikalieskatten, kommer vi att ta ut en avgift som vi på fakturor kallar "Punktskatt på kemikalier i viss elektronik". Den kommer sedan att redovisas av oss och betalas in till Skatteverket.

Läs mer

Honeywell Genesis 7580g, 1D, 2D, USB, vit

BESTÄLL

Origum Distribution AB   Söderbyvägen 3C    Arlandastad,  Stockholm   195 60   Sverige