Bosse Rapp

Bosse Rapp

Service, lager & reservdelar

08-410 509 50 (kontor)
08-410 509 62 (direkt)
0734-06 36 29 (mobil)
bo.rapp (Skype)
bo.rapp@origum.se

Teknik och logistik i mer än 25 år
Jag har en gedigen kunskap och lång erfarenhet från logistik-, service- och reservdelsarbete. Efter att ha avslutat min värnplikt som serviceman på IKV91 fick jag arbete som servicetekniker för LaserMaster laserskrivare och efterbehandlingsmaskiner på Granada. Efter att även ha fått ansvar för reservdelslagret där fortsatte jag efter 6 år till Kontorslandslaget och servicearbete på bland annat Hewlett-Packard laserskrivare och Zebra etikettskrivare. Under denna period arbetade även Urban Evers på Kontorslandslaget i Södertälje, vilket var en viktig anledning till min start på Origum Distribution.

Certifierad tekniker för Evolis och Aspen
Jag utbildar mig löpande och har redan genomgått certifieringsutbildningar på Evolis plastkortsskrivare och Aspens pekskärmar. Jag är även ZASE-utbildad (Zebra Authorized Service Engineer) för hela Zebras etikettskrivarsortiment, vilket för övrigt även Anders är. Övriga produkter kan naturligtvis också hanteras i vårt reparationscenter och certifieringsutbildningar planeras fortlöpande.

Maraton under tre timmar och 15 minuter – och pappa till tre
Jag är en ensamstående pappa med tre barn; Laura född 1988, Amy 1990 och Jonathan 1995. Med ett brinnande intresse för löpning springer jag minst 4 mil varje vecka. Jag har sprungit Stockholm Maraton sex gånger och har totalt gjort 20 "maror". Min bästa tid är 3 timmar och 13 minuter över 42.195 meters löpning. Jag är dessutom ett riktigt SSK-fan och ser hockey i Axa Arena med min son Jonathan så ofta det går.