Robert – vårt senaste stjärnskott

Sean Wiklund

Sean Wiklund Om skribenten

2017-02-13 15:42


Den 23 januari började Robert Wernersson på Origum Distribution. Han kommer närmast från IT-företaget Nets, en av de ledande aktörerna på betalningslösningar i Norden. 

Vi låter Robert berätta mer om sig själv:

Vad ser du fram emot i din nya roll?robert-wernersson-250x250.jpg
– Tjänsten är snarlik den jag hade på Nets, men det tillkommer även ett flertal tekniska uppgifter. Jag ser även fram emot är att sätta mig in i verksamheten och att lära mig mer om distributörsbranschen.

Vad kommer du att fokusera på först?
– Företagets rutiner är prioriterat. Samtidigt kommer jag att gå en truckförarutbildning för att kunna hantera lastning och lagring på hög höjd. När det är på plats ligger fokus på att lära mig mer om produkterna och hur de fungerar.

Vad gör du AFK (på fritiden)?
– Jag umgås mycket med mina vänner. Tillsammans brukar vi spela sällskapsspel, datorspel (FPS och strategi) och frisbeegolf. Annars tittar jag mycket på filmer och serier.

Kommentarer