Mixa och matcha med vit kassasutrustning

2 min läsning
2017-05-05 10:39

Vitt fungerar i princip i alla tänkbara butiks- eller betalningsmiljöer. Låt oss inspirera dig med lite fina bilder på ett par kombinationer av produkter som vi tycker passar perfekt tillsammans.

Inspiration-mixa-och-matcha-banner.jpg

Vad vore en pekdator utan en streckkodsläsare eller kvittoskrivare? Lite som en mojito utan rom eller en latte utan kaffe. Vi visar upp ett par kombinationer på ultravita produkter som vi verkligen gillar!

inspiration-mixa-och-matcha-1.jpg

I bilden ovan från vänster till höger

 

inspiration-mixa-och-matcha-2.jpg

I bilden ovan och nedan har vi lagt till en passande kassalåda.

  

inspiration-mixa-och-matcha-3.jpg


Idé-knappVisste du förresten att du med Star:s smarta drivrutiner kan skala ner normala 80 mm breda kvitton till enbart 57 mm? Det gäller hela TSP143-serien, inklusive den ultravita modellen ovan. Läs mer om det i vårt blogginlägg – 4 smarta tips för användning av kvittoskrivare

  

inspiration-mixa-och-matcha-4.jpg

Streckkodsläsaren Genesis 7580g från Honeywell läser såväl en- som tvådiminensionella streckkoder, inklusive de populära QR-koderna, på såväl papper som på skärmar.  Vi har i flera projekt framgångsrikt optimerat läsarnas prestanda och uppträdande så de läser blixtsnabbt, kvitterar blixtsnabbt och minimalt irriterar kunder – något som som äldre, blinkande läsare oftast gjorde. Att läsa streck eller QR-korder på mobilskärmar är en av Genesis bästa grenar.


inspiration-mixa-och-matcha-5.jpg

I bilden ovan

 
Läs även:


Vill du få fler tips på bra kombinationer i butiksmiljö?

KONTAKT

Få notifieringar via mejl