May the 4th be with you!

1 min läsning
2021-05-04 12:16

Idag, den 4 maj, firar vi den årliga inofficiella Star Wars-dagen och jag kan bara konstatera att filmtiteln från mitt födelseår 1977, "A New Hope" – är mer relevant än på flera år.

Covid-19-klonerna trycks nu tillbaka tack vare Rebellalliansens koordinerade motståndsvaccin och på grund av att vi alla fortsatt är duktiga på att hålla distans och att säkerställa att vi inte sprider smitta på olika sätt. Håll ut, kämpa och håll händer och prylar rena!

Inofficiella Star Wars-dagen 2021

Precis som förra året har vi mobiliserat alla resurser som vi har kunnat tillgå för att hjälpa de som kan och vill att "slå tillbaka" mot Covid-19-klonerna. Ergonomic Solutions effektiva och lättmonterade antivirussköldar såväl som Evolis rengöringsprodukter DustClean-D2 och C-3PO-rengöringskort – fulla med propan-2-ol – är fortsatt mycket populära verktyg mot fienden. Dessa och mer därtill står redo för blixtleverans eller drop shipping från FuturiumHusets gigantiska och välfyllda lager.

Har du ännu inte förstått frasen "May the 4th be with you"? Wikipedia ger dig svar:

"Datumet är valt genom en ordvits med den kända Star Wars-frasen ”May the Force be with you”, som blivit till frasen: ”May the Fourth (4th) be with you”, där ”May the Fourth” då refererar till den 4 maj. Frasen är antagligen ett resultat av en annons som lades ut av Margaret Thatchers parti den 4 maj 1979 i tidningen London Evening News, då hon som första kvinna precis blivit vald till premiärminister. Annonsen löd: ”May the Fourth be with you, Maggie. Congratulations."
Datumet fastslogs vidare under 2005, efter att tysk TV felöversatte George Lucas under en intervju när han yttrade de klassiska orden ”May the Force be with you” med ”Am 4. Mai sind wir bei Ihnen” (ungefär = ”vi kommer att vara med er den 4 maj” ). Frasen hade dock alltså använts i flera år innan av fans."

 

Vi har utrustning mot Covid-19 i lager!

KONTAKT

Få notifieringar via mejl