May the 4th be with you!

2 min läsning
2020-05-04 16:40

Den 4 maj varje år firas Star Wars-dagen, eller Luke Skywalker-dagen som den också kallas, världen över av fans och så även av flera av oss på kontoret – fast detta år delvis på distans.

I skrivande stund har Covid-19 kopplat ett grepp om världen och aldrig har väl "A Long Time Ago, in a Galaxy Far Far Away" känts så verkligt, fast med den lilla justeringen "A Long Time Ago, in an office Far Far Away")... Covid-19-klonerna har befäst sina positioner i en global pandemi.

inofficiella-star-wars-dagen-2020

På Origum Distribution har vi dock mobiliserat alla resurser vi har kunnat uppbåda för att hjälpa de som kan och vill "slå tillbaka" mot viruset! Vi tar nu hjälp av Ergonomic Solutions effektiva och lättmonterade antivirussköldar såväl som Evolis rengöringsprodukter DustClean-D2 och C-3PO-rengöringskort – fulla med propan-2-ol. Det kommer ytterligare tips i ett nyhetsbrev inom kort, så håll ögonen öppna, för idag är en annan dag!

Du har säkert hört det till leda redan, men – ta hand om dig och dina medmänniskor och fortsätt att göra kloka, ansvarstagande affärer – så går vi ut som vinnare mot viruset tillsammans, även om det är en bra väg kvar tills vi är "på den säkra sidan".

Har du ännu inte förstått frasen "May the 4th be with you"? Wikipedia ger dig svar:

"Datumet är valt genom en ordvits med den kända Star Wars-frasen ”May the Force be with you”, som blivit till frasen: ”May the Fourth (4th) be with you”, där ”May the Fourth” då refererar till den 4 maj. Frasen är antagligen ett resultat av en annons som lades ut av Margaret Thatchers parti den 4 maj 1979 i tidningen London Evening News, då hon som första kvinna precis blivit vald till premiärminister. Annonsen löd: ”May the Fourth be with you, Maggie. Congratulations."
Datumet fastslogs vidare under 2005, efter att tysk TV felöversatte George Lucas under en intervju när han yttrade de klassiska orden ”May the Force be with you” med ”Am 4. Mai sind wir bei Ihnen” (ungefär = ”vi kommer att vara med er den 4 maj” ). Frasen hade dock alltså använts i flera år innan av fans."

 

Vi har utrustning mot Covid-19 i lager!

KONTAKT

Få notifieringar via mejl