Höstkickoff med kollegorna på Origum Distribution 2019

1 min läsning
2019-10-24 08:00

2019 års höstkickoff spenderade vi under två dagar på vidunderligt vackra Villa Muskö – där vi på djupet diskuterade Origum Distributions strålande framtidsutsikter.

Det blev som vanligt kreativa och givande diskussioner, träning, bastubad, quiz med välsmakande priser, avkoppling samt fantastiskt god mat. Allt i en ljuvlig svensk skärgårdsmiljö!

kickoff-2019-villa-musko-skyltarFantastisk utsikt mot skärgården – även om vi aldrig såg någon ubåt

Bortsett från att vi fick det stora privilegiet att ha anläggningen helt för oss själva de två dagarna, blev vi oerhört väl omhändertagna gastronomiskt sett av supertrevliga Jakob af Petersens – kanske främst känd från Sveriges Mästerkock 2018. Han har även arbetat på Fredsgatan 12, Aquavit i New York, Vassa Eggen och Operakällaren.

Jakob bjöd oss på färska kokade rödbetor med chèvre, rostade pumpafrön och honung till förrätt, grillad lax från Färöarna med sockerärtor, fänkål, potatis och silkeslen hollandaisesås till huvudrätt samt Tarte tatin med vaniljglass till efterrätt – bara för att nämna en av dagarna. Frukosten bestående av en helt magisk äggröra baserad på grädde och som blev tillredd i mer än 30 minuter(!), blev en strålande start på dag 2.
 

 
Målet med vår årliga kickoff är som alltid att göra en återblick på det gångna året och utvärdera vad som har fungerat bra och vad som kan göras bättre framöver. Samtidigt säkerställer vi tillsammans att alla håller rätt kurs mot våra respektive mål och vet vad som är på gång.

Just det här året hade vi ett oerhört spännande tema, som vi inte kan berätta mer om just när detta blogginlägg skrivs – men du kan lita på att vi återkommer till ämnet inom en snar framtid!

Vi accelererar just nu in i en mycket spännande framtid, med en mycket lång och häftig horisont i sikte. Vill du vara med på vår nästa kickoff? Hör då av dig till vår VD Johan Hemström. Johan har alltid mycket på gång, men jag lovar – just nu överträffar han allt vi har sett under dessa 14 år!

Läs även:


Vill bli en del av vårt framgångsrika team?

KONTAKT

Få notifieringar via mejl