Idag firar vi på Origum Distribution 14 år!

2 min läsning
2019-09-21 09:57

Ytterligare ett år är till ända och vi har den stora äran att idag fira 14-årsjubileum i Origum Distribution – tack vare dig som kund eller affärspartner.

Mycket har hänt i företaget sedan förra året vid den här tiden – och mycket mer är på gång inom de närmaste månaderna.

Origum  Distribution firar 14 år

Av alla de produkter vi nu lagerför, är vi extra glada över att kunna gå in i 2020 med ett fullvärdigt sortiment av vårt egenutvecklade kvittopapper GreenReceipt – ansvarsfullt producerat i Sverige med 100 % grön el från sol-, vind- och vattenkraft samt helt fritt från alla typer av fenoler. Till det även vår oerhört eftertraktade kundstation GreenSpot, för att inte tala om vår superstabila och nu än mer populära molntjänst GreenGate Online.

Vi växlar nu upp inför vårt 15:e år och tar in allt mer komplexa produkter som tillför värde för ännu fler kunder – från den mindre butiken till större industrier. Vi fortsätter att investera i infrastruktur och hårdvara för att säkerställa att vi uppfyller marknadens högt ställda krav på leverans, stabilitet och redundans. Vi kommer aldrig att sluta utveckla – eller utvecklas.

Men, produkter och tjänster är en sak – och precis som förra året vill vi därför påminna dig om att vi är fullt medvetna om att det är tack vare dig, som kund eller affärspartner, som vi har möjligheten att fira idag. Utan dig skulle Origum Distribution inte existera.

Från hela teamet på Origum Distribution till dig – TACK!

Vårt mål är att fortsätta att lagerhålla och distribuera de bästa produkterna och tillhandahålla de smartaste och effektivaste tjänsterna som tillför värde för dig och dina kunder. Det senaste året är återigen ett bevis på att vi inte bara gör rätt saker – utan att vi även gör saker på rätt sätt. Därför siktar vi på ytterligare ett år tillsammans med dig och hoppas innerligt att du känner detsamma.
 

Berätta om vi kan bli bättre

Som vanligt hoppas vi att du fortsätter att kontakta oss om sådant som vi redan gör bra, men framför allt om de saker vi skulle kunna göra bättre. Det kan vara allt från din upplevelse av våra rutiner till produkter eller tjänster som du saknar i vårt sortiment. Du väljer kontaktsätt; telefon, mejl, Facebook, LinkedIn eller Twitter.

Har du vägarna förbi vårt kontor i Arlandastad bjuder vi gärna på en kopp kaffe eller te och diskuterar dina behov och hur vi kan bli ännu bättre på att vara den bästa partnern för er.

Vårt 15:e år är igång – och kommer bli något i hästväg. Vi hörs och ses!
 

Vad gör vi bra och vad kan vi göra bättre?

KONTAKT

Få notifieringar via mejl