Idag firar vi på Origum Distribution 12 år!

1 min läsning
2017-09-21 14:12

Idag är vi särskilt glada och tacksamma då vi har den stora äran att fira 12-årsjubileum i Origum Distribution – och det är tack vare dig vi har den möjligheten.

Origum Distribution fyller 12 år

Vi vill att du ska veta att det är tack vare dig vi har möjligheten att fira idag. Utan dig, har företaget inget syfte. Det är verkligen genuint viktigt för oss att du förstår att vi inte tar någonting för givet och att vi spenderar varje dag med dig i åtanke.

Så, från allas våra hjärtan på Origum Distribution:
 

Tack!

 
Vårt mål är att fortsätta att lagerhålla och distribuera de bästa produkterna och tjänsterna som tillför värde i din verksamhet. De senaste 12 åren är en kvittens på att vi inte bara gör rätt saker – utan att vi dessutom gör saker rätt. Därför siktar vi på ytterligare ett år tillsammans med dig – och hoppas innerligt – att du känner detsamma.
 

Ge oss gärna konstruktiv feedback

Slutligen hoppas vi även att du fortsätter att kontakta oss om sådant som vi redan gör bra, men kanske framför allt om sådant som vi skulle kunna göra bättre. Det kan vara allt från rutiner vi har till produkter eller tjänster som du saknar i vårt sortiment (fler spännande produkter är dock på väg, men mer kan jag inte säga just nu).

Du väljer kontaktsätt; telefon, mejl, Facebook, LinkedIn eller Twitter.

Har du vägarna förbi vårt kontor i Arlandastad hoppas vi att hör av dig, för vi vill väldigt gärna träffa dig.

Återigen – tack!
 

Vad gör vi bra och vad kan vi göra bättre?

KONTAKT

Få notifieringar via mejl