Efter två år är jag tillbaka på Origum Distribution

1 min läsning
2018-06-08 16:01

Efter drygt två års uppehåll från mitt jobb som marknadskoordinator är jag nu tillbaka på Origum Distribution.

När jag först började i augusti år 2014 stod företaget inför en stor förändring. Lagret nere i Södertälje skulle sammanföras med kontoret i Rosersberg till en gemensam lokal i Arlandastad.

Emelie Hildén

Foto: David Aurelio

Flytten med allt vad det innebar, Origums eget 10-års jubileum som fick inviga den nya lokalen, samt Easyfair-mässan år 2015 i Kista blev tre av mina större åtaganden under min första tid. Dessa var mycket spännande och framgångsrika projekt där jag fick lära känna mina medarbetare bättre och förstå vår unika företagskultur såväl som skapa djupa kundrelationer – i en utmanande och kreativ roll med givande och lyckat resultat.

Spanskastudier under ett år
År 2016 tog jag en paus från min tjänst för att studera spanska i Spanien, vilket länge varit en dröm och sedan maj i år är jag nu åter på plats, vilket känns väldigt roligt. Jag kommer att fortsätta med olika marknadsprojekt tillsammans med Sean Wiklund som håller i rodret gällande all marknadsföring, men fokus kommer även ligga på ekonomi, orderhantering och administration.

Teamet på Origum Distribution har vuxit och fler härliga människor har blivit en del i ett redan djupt rotat gäng. Parallellt med hårt arbetande personal med stark vilja men samtidigt lätt till skratt har projekten blivit fler och större och det känns därför extra roligt att återigen få bli en del av denna organisation och dess framgångssaga.  

Jag ser fram emot ett fortsatt fint samarbete och nya spännande möten och intressanta projekt!

Få notifieringar via mejl