Allt om Ergonomic Solutions på en enda webbsida

1 min läsning
2017-08-17 15:36

Vill du veta det senaste om ergonomiska stativ och smarta monteringslösningar? Vi har äntligen skapat en egen produkt- och varumärkessida för Ergonomic Solutions!

Du kanske har märkt att vi har gjort ett par kosmetiska förändringar på en del av våra webbsidor, t.ex. hemsidan och produktsidan. Nu lägger vi till Ergonomic Solutions på listan över nyheter.

Ergonomic Solutions har fått en egen produkt- och varumärkessida

Det är många som har uttryckt att de vill kunna se samtliga nyheter för ett specifikt varumärke på vår webbsida, så vi har lyssnat på feedbacken och skapat en unik produkt- och varumärkessida – och först ut är Ergonomic Solutions.

SpacePole från Ergonomic SolutionsVill du framöver ta del av vad som är nytt inom monteringslösningar eller stativ, är det med andra ord Ergonomic Solutions webbsida du bör besöka, då vi kontinuerligt kommer att uppdatera den när vi har nya spännande saker att berätta om.

Vi kommer att publicera eget material men även länka till bloggartiklar, case studies, white papers och annat som kan hjälpa dig att göra bättre affärer med dina kunder.

Vi kommer självfallet att skapa en unik sida för resten av våra varumärken, men Ergonomic Solutions drog det kortaste strået och blev publicerad först. Välkommen in:

Produkter från Ergonomic Solutions!

PS. Är det något du saknar på deras sida? Hör gärna av dig till mig med konstruktiva förslag.


Är du osäker på vilken monteringslösning som passar bäst?

KONTAKT

Få notifieringar via mejl