Bli återförsäljare och lägg en beställning Om Origum Distribution Kontakta oss

Butiksleverantörsmässan - med nyheter i fokus


Den 1-2 april var det återigen dags för Butiksleverantörsmässan i Kista och självklart fanns vi på plats - för nionde året i rad. Många av våra leverantörer hade kommit med nya produkter och samtidigt har Origum utvecklats och presenterade återigen flera nya leverantörer, märken och produktområden.

Tack alla ni som kom och besökte oss - och gjorde dagarna till spännande och minnesvärda.


2013 - ett år med många framgångsrika lanseringar
Förra året lanserade vi nya etikettskrivare från Godex, Stars mobila skrivare med MFi-certifiering, den nya plastkortsskrivaren Primacy från Evolis, plastkortstillbehören från Sogedex, det låsbara iPad-fästet från Ergonomic Solutions, samt betalterminalen Yomani från Point Norge. Produkter och områden som drivit vår försäljning det senaste året - och samtliga är stora framgångar.

2014 - mer nytt från våra huvudleverantörer
I år satsar vi vidare med våra leverantörer, där Honeywells starka streckkodsläsare och handdatorer får stor plats i montern, tillsammans med den nya, mobila betalterminalen Vx680 från Point. Vi visade också upp betallösningen Xenteo, specialframtagen för kiosklösningar, vilket vi själva tagit fasta på och byggt in som ny option till vår pekkiosk GreenSpot, fin-fina signaturplattor från Evolis, samt Stars stationära blåtandsskrivare, TSP654IIBi. Vi hade många besökare, både gamla kunder och nya ansikten, som fick se mycket nytt.

KONTANTHANTERING - Årets nylansering
Självklart visade vi även mängder av andra produkter, till exempel ett helt nytt affärsområde - kontanthantering. Det fanns att beskåda sedelräknare, sedel/myntvåg, produkter för äkthetskontroll, den helt nya och unika CloudSafe, som kombinerar molnteknik med kontantförvaring och stöldskydd, samt vår nya re-cirkulerare CashLogy, som både tar emot, skyddar, kontrollerar, räknar och även matar ut både sedlar och mynt. Produkter som kan köras fristående, men som bäst lämpar sig som kassaintegrerade lösningar.

Äntligen - Vår väska för Elcom Euro-50TE Mini med CleanCash-batteri är leveransklar
Vi visade även vår enkla - men giniala - CleanBox50 med CleanAcc - en smart väska som innehåller vårt kassaregister Elcom Euro-50TE, kontrollenheten CleanCash, samt smarta ellösningar så allt kan laddas och användas med batteridrift. Var som helst, när som helst – och nästan hur som helst. Lösningen finns för leverans veckan efter mässan. Dags att boka dina första maskiner inför vårens försäljning till handlare på vägen eller på torget?

Point betalterminaler
Origum har nu ett starkt samarbete med Point Norge och kommer under våren lansera ytterligare modeller, bl.a. en fristående variant av den bästsäljande betalterminalen Yomani med inbyggd skrivare, Yomani XR. Point Norges betalterminaler skiljer sig lite från Point Sveriges, bland annat pratar de med det välkända Sofie-protokollet för kassaregisterintegration och dels är de utvecklade för modern kassaintegration över både IP, USB och seriell RS-232 genom payPoint-protokollet.

Stars serie mobila skrivare
Den mobila kvittoskrivaren SM-S220i har nu fått sällskap av två mer robusta, mobila skrivare och en stationär skrivare som alla har förtjänat den åtråvärda MFI-certifieringen (Made for iPhone/iPad/iPod) av Apple. De nya skrivarna SM-T300i, SM-T400i samt TSP650II BTi kopplas enkelt ihop med andra enheter och passar perfekt till mobila kassor.
.








Nya kassalösningar kräver nya stativ
De allt mer mobila kassalösningarna ökar behovet av att på ett säkert sätt ha en läsplatta i en offentlig miljö. Origums lösning heter SpacePole från Ergonomic Solutions. Fästena är låsbara och går att kombinera med andra SpacePole-produkter som exempelvis apparatplattor för kvittoskrivare och betalterminaler, en lång, utfällbar arm, m.m.

.
En liten och innovativ kiosklösning
I den minimala kiosklösningen Asura har Star kombinerat en kvittoskrivare med en avancerad minidator och en 7-tums pekskärm. Möjligheterna med Asura är väldigt många, bl.a. då den enkelt kan hantera både ljud och bild på stora externa skärmar, funka som priskontrollterminal, microserver i en butik, m.m. Uppdraget till alla mjukvaruleverantörer är att kläcka nya idéer till hur denna nya plattform kan användas.

WiFi Power Pack & WebPRNT
Star WiFi Power Pack gör att man via skrivarens kassalådsutgång strömsätter den medföljande routern som trådlöst kopplar LAN-skrivaren till nätverket. Samtidigt finns en genomströmmningsfuktion för kassalådan så att den fungerar normalt. En annan teknisk lösning är Star WebPRNT som är framtagen för att enkelt kunna skriva ut kvitton direkt från internet, oberoende av olika operativsystem och utan drivrutiner.


Godex-skrivarna på mässan
Vi hade handplockat två av Godex mest populära etikettskrivare, DT2 och RT700i för mässan. DT2 är den billigaste skrivaren som just gjorts ännu snabbare - och levererar högklassiga etiketter i 2-tumsformat med direkttermo. RT700i är en högkvalitativ och industiklassad etikettskrivare för 4-tumsutskrifter med 300dpi. Skrivaren har även en display. I montern hade vi kopplat ihop RT700i med den trådlösa streckkodsläsaren Honeywell Voyager 1202g, vilket var en häftig kombination.


TACK FÖR BESÖKET - OCH VÄLKOMMEN NÄSTA ÅR!
Tack för att du kom förbi oss på mässan och kollade in alla våra nyheter! Missade du mässan kommer vi gärna ut till er istället. Kontakta oss gärna på telefon 08-410 509 50, eller skicka ett mail för ett besök.

Till sist. Nästa år blir det fest. Montern är redan bokad för easyFairs 2015 och då firar Origum 10 år i branschen - men jag kan redan nu utlova en spännande mässa.


Våra leverantörer som är med på mässan:
.

KONTAKTA EN EXPERT
08-410 509 50
origum@origum.se

Öppettider: 08:30-17:00.
Alla kontaktuppgifter.


Grön linje som avdelare


Logotyp för Evolis


RETRANSFER-SKRIVARE
Retransfer-skrivaren garanterar enastående utskrifter, med 100 % kant-i-kant och fantastiska, "best-in-class"-utskrifter i unika 600 dpi, även på lite ojämna kort och på olika plastmaterial. Vill du se själv? Mejla eller ring oss, så skickar vi ett provkort.

Re-transferskrivaren Avansia från Evolis


Grön linje som avdelare


Logotyp för Godex


ETIKETTSKRIVARE
Tillsammans med Godex kan vi erbjuda ett stort sortiment av kvalitativa och prisvärda etikettskrivare som alla levereras med USB- och Ethernet-interface som standard.

Artiklar från Godex


Grön linje som avdelare


Logotyp för Honeywell


FYRA STRECKKODSLÄSARE
Det världsledande företaget Honeywell har erbjuder fyra streckkodsläsare med avancerad teknik, kvalitet och som är användarvänliga. Läs mer om streckkodsläsarna här.

Artiklar från Godex


Grön linje som avdelare



Artiklar från Godex


NYHETER

- Vita POS-kombinationer
- Unboxing av GreenTouch
- Swish i Elcom kassaregister
- GreenTouch pekdator lanserad
- Så fungerar Godex färgband
- Håll koll med rätt etikett
- GreenReceipt klarar miljökraven
- Primacy jubileumspaket
- ShopNordic 2016
- Enastående skrivare från Evolis
- Etiketter och färgband
- POSBANK - pekdatorer
- Godex etikettskrivare
- Allergenmärkning - ny lag
- Koordium Consulting AB
- Starta med Evolis Badgy200
- Godex etikettskrivare
- GreenGate Online
- Evolis avancerar med Avansia
- CleanBox50
- GreenSpot by Origum
- Betalterminaler från Verifone
- Nya stativ ger nya lösningar
- Bartender - programmet för dig
- Mobilitet till kassaplatsen
- Godex-lösningar
- Nya körkort - nya läsare
- Godex - värde hela vägen
- Upptäck Zenius Classic!


Grön linje som avdelare


Nya produkter


Nyligen uppdaterade


   
Total time : 5 ms